SPILL THE TEA

O Justin Bieber πουλάει τα δικαιώματα των τραγουδιών του, γιατί έχει ξεμείνει από γκαφρά!

Ένας από εμάς!

Neopolis Team

27 Δεκεμβρίου, 2022

Ο Justin Bieber δηλώνει απένταρος, τώρα μπορούμε να νιώσουμε λίγο καλύτερα με τη φάση μας! Πέρα απ’ την πλάκα, αν φτάνει να έχει αφραγκίες άτομο με κάτι εκατομμύρια στο λογαριασμό, ποιοι είμαστε εμείς για να βγάζουμε το μήνα με κάτι ψιλά; Αργήσαμε, αλλά δικαιωθήκαμε.

Θα πίστευε κανείς πως ο 28χρονος τραγουδιστής, που αποτελεί ευσεβή πόθο κάτι εκατομμυρίων κοριτσιών στον πλανήτη και ο οποίος απολαμβάνει (σχετικό αυτό) τη φήμη από μικρή ηλικία, θα είχε λυμένα τα οικονομικά του. Well, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και το καταλαβαίνουμε κυρίως από το γεγονός ότι έχει βγάλει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στο σφυρί.

Τα νέα διέρρευσε αρχικά η Wall Street Journal, ενώ πηγές τα επιβεβαίωσαν στο Variety, μιλώντας για ποσό γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Και κάπως έτσι θα λυθούν τα προβλήματά του! Ή και όχι, μιας και άτομα από τον κύκλο του Justin αποκαλύπτουν πως είναι γενικότερα σπάταλος και η καθημερινότητά του έχει πολλά έξοδα. Αναρωτιόμαστε τι έξοδα εννοούμε για να ξεμένει από εκατοντάδες εκατομμύρια…

Σημαντικό ρόλο στην οικονομική κρίση που βιώνει ο τραγουδιστής παίζει και η ακύρωση του ‘Justice’ tour του, από τη μία λόγω πανδημίας και στη συνέχεια λόγω προβλημάτων υγείας. Αν θυμάσαι, είχε εμφανίσει συμπτώματα του Ramsay Hunt syndrome, με το πρόσωπό του να παραλυεί, πράγμα που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του. Και πάλι βέβαια, με το κομπόδεμα που έχει ξεκινήσει να φτιάχνει από τα 13 του περίπου, θα έπρεπε να του φτάνει για να είναι άνετος ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις. Όπως είπαμε όμως, έχει γούστα ακριβά, κάτι που φαίνεται να επηρεάζει και τη σχέση του με τη Hailey Bieber. Κάτι μας λέει ότι σε λίγο καιρό θα της αρχίσει τις καντάδες με το ‘Sorry’. 

Ο τραγουδιστής με αυτή του την κίνηση θα γίνει ο νεότερος καλλιτέχνης που πουλά τα δικαιώματα των τραγουδιών του, μιας και συνηθίζεται να το κάνουν σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν πια σταματούν τα tours. Βέβαια, τα 200 εκατομμύρια που θα του προσφέρει η εταιρεία Hipgnosis δε θα είναι ολοκληρωτικά δικά του, μιας και θα πρέπει να τα μοιραστεί με τους συνεργάτες που έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη δημιουργία των άλμπουμ του.

Ας ελπίσουμε το 2023 να φερθεί πιο καλά στη τσέπη του Bieber, όπως επίσης ο ίδιος να συμπληρώσει στα New Year’s Resolutions την εγκράτεια.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET