ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και τελικά βρέθηκε ο Γιωργάκης από το Ουράνιο Τόξο (αυτήν τη φορά στ’ αλήθεια)!

Έχετε συνηθίσει σε posts με αντίστοιχους τίτλους να βλέπετε κάποια σατιρικά βιντεάκια 20χρονων που υποδύονται τον μικρό Γιωργάκη ως ενήλικο. Τελικά, η εκπομπή του Alpha, Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου, αποδεικνύεται πιο «διαβασμένη» απ’ όλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει καλεσμένο στη σημερινή της εκπομπή το No1 viral άνθρωπο των τελευταίων εβδομάδων. Ο …Γιωργάκης από το […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2015

Έχετε συνηθίσει σε posts με αντίστοιχους τίτλους να βλέπετε κάποια σατιρικά βιντεάκια 20χρονων που υποδύονται τον μικρό Γιωργάκη ως ενήλικο.

Τελικά, η εκπομπή του Alpha, Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου, αποδεικνύεται πιο «διαβασμένη» απ’ όλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει καλεσμένο στη σημερινή της εκπομπή το No1 viral άνθρωπο των τελευταίων εβδομάδων.

Ο …Γιωργάκης από το Ουράνιο Τόξο, 10 ετών πλέον, μεγάλωσε και προφανώς άλλαξε (έγινε και λίγο πιο ντροπαλός). Γεννημένος το 2005, πηγαίνει στην 5η τάξη του δημοτικού, θυμάται όμως σαν χθες την επίσκεψή του στο Ουράνιο Τόξο! Τότε που ως μικρό παιδάκι είχε ζωηρή φαντασία και ήθελε να γίνει όλα τα ζώα (όχι μόνο νυχτερίδα). Σήμερα, το όνειρό του είναι να γίνει καρδιοχειρούργος ενώ το χόμπι του είναι το ποδόσφαιρο δηλώνοντας φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Η μαμά του πάντως, υποστηρίζει πως θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί και με την τηλεόραση.

Bonus: Ρώτησαν τον Γιώργο Μαχαίρα από ποιον θα έπαιρνε συνέντευξη αν γινόταν δημοσιογράφος. Εκείνος απάντησε

«Από τον Μήτρογλου. Θα ήθελα να τον ρωτήσω πώς αισθάνεται όταν βάζει γκολ και γιατί έφυγε από την ομάδα»!

Ο Γιωργάκης προφανώς έχει εξελιχθεί στον «ροκ σταρ» του σχολείου του αφού για ένα διάστημα όλοι ασχολούνταν με αυτόν ενώ ακόμη και οι δάσκαλοί του τον ρωτούσαν αν πράγματι είναι ο πρωταγωνιστής του viral video…

Φωτογραφίες από την εκπομπή:

giwrgakis5

giwrgakis6

Η μαμά του:

giwrgakis7

giwrgakis8

 

Γεια σου ρε Γιώργο!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σήμα κινδύνου από τη Φαρμακευτική ΑΠΘ: «Τα Δημόσια Παν/μια έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα»!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET