Τιβί

Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι πλέον 21, πώς περνάνε έτσι τα χρόνια;!

Slow down, χρόνε, slow down.

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά… γερνάμε, παιδιά, γερνάμε.

Και δεν το βλέπουμε τόσο στον εαυτό μας (τι εννοείς δεν είμαστε μπουμπούκια ακόμα;), όσο σε πράγματα κι ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε. Παρακολουθώντας σήμερα τους παιδικούς χαρακτήρες της τηλεόρασης για παράδειγμα, τους οποίους βλέπαμε όσο ήμασταν οι ίδιοι παιδιά, είναι από τους πιο σκληρούς τρόπους να μας δείξει η ζωή ότι πλέον θεωρούμαστε μεγάλοι.

Από τη Λίλα του «Άκρως Οικογενειακόν» και την Μπέτυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες», μέχρι τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», όλα δείχνουν ότι ο χρόνος πέρασε κι ούτε που το πήραμε χαμπάρι. Δε φταίμε εμείς βέβαια, μιας και τον τελευταίο συνεχίζουμε να τον βλέπουμε στις επαναλήψεις του Mega σαν το 7χρονο αγοράκι που γνωρίσαμε, ε και δικαιολογημένα μπερδευόμαστε.

Ο σημερινός «Γιαννάκης» όμως, δεν έχει καμία σχέση με τον μικρότερο γιο της οικογένειας Μαυροτσούκαλου, ούτε σου βγάζει αυτή την ανάγκη να του ζουλάς τα μάγουλα, όπως συνήθιζε η γιαγιά Ιφιγένεια. Πλέον είναι 21 χρονών (σας θέλω ψύχραιμους!) και στο Instagram ποζάρει μαζί με την κοπέλα του, Δέσποινα, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει φύγει από το κόνσεπτ του μικρού, cute παιδιού.

Επίσης – κάτι που πολύ μας παραξενεύει – είναι ότι δεν ακούει στο όνομα «Γιαννάκης», αλλά Σάββας Σαλίπας. Αν και στη μνήμη μας ξέρουμε όλοι πώς θα μείνει για πάντα.

Πέρα από την εμφάνισή του στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο ίδιος συμμετείχε πριν λίγα χρόνια στη σειρά «Χωρίς Εσένα» του ΑΝΤ1, ενώ όπως έχει δηλώσει: «Θέατρο έχω παίξει μία φορά στην Επίδαυρο. Κάναμε για τη Μήδεια, μια όπερα».

Για το αν σκέφτεται να ακολουθήσει την υποκριτική, είχε απαντήσει πως δεν το έχει σαν πρώτη επιλογή, αλλά ούτε και το αποκλείει εντελώς. «Έχω σκεφτεί να κινηθώ προς τις θετικές επιστήμες. Το τέλειο θα ήταν να έχω μία δουλειά και παράλληλα να είμαι στον χώρο της ηθοποιίας», είπε.

Το βασικό ερώτημα μετά απ’ όλα αυτά είναι: Feel old yet?

FUN ZONE

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Μια σημαντική λεπτομέρεια δυσκολεύει πολύ τον ερχομό 2ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET