ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Εύδοξος είναι εδώ | Ξεκινούν οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμάτων για το χειμερινό εξάμηνο!

Ξεκινούν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων και η διανομή αυτών στους φοιτητές για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων από τους φοιτητές, με ημερομηνία προθεσμίας των αιτήσεων να ορίζεται η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018. Επισημαίνεται ότι εφόσον η […]

Neopolis Team

23 Οκτωβρίου, 2018

Ξεκινούν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων και η διανομή αυτών στους φοιτητές για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων από τους φοιτητές, με ημερομηνία προθεσμίας των αιτήσεων να ορίζεται η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι.

Αντίστοιχα, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΙΚΥ – Καταγγέλλει κακοδιαχείριση και εκθέτει την Κεραμέως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET