ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Έλληνας Πρωταθλητής Water Ski Νικόλας Πλυτάς μας εξέπληξε με το απαράμιλλο ταλέντο του!

Να ζεις στα άκρα! Αυτό φαίνεται να είναι το moto του Νικόλα, ο οποίος αν και – μόλις – 24 ετών, μετρά ήδη 9 χρόνια πρωταθλητισμού και αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing, έχοντας μάλιστα μόλις επιστρέψει από την Ιαπωνία όπου […]

Δαμιανός Σανταλίδης

13 Οκτωβρίου, 2019

Να ζεις στα άκρα!

Αυτό φαίνεται να είναι το moto του Νικόλα, ο οποίος αν και – μόλις – 24 ετών, μετρά ήδη 9 χρόνια πρωταθλητισμού και αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing, έχοντας μάλιστα μόλις επιστρέψει από την Ιαπωνία όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ISA World Surfing Games.

Χάρη στη Red Bull Greece είχαμε μια αποκλειστική συνάντηση μαζί του η οποία αποδείχθηκε (υπερ)αρκετή για να διαπιστώσουμε πόσο ταπεινός είναι σαν άνθρωπος, ένα χαρακτηριστικό που είναι το βασικό στοιχείο ενός πραγματικού Πρωταθλητή, εντός κι εκτός θαλάσσης. Χαμογελαστός, γυμνασμένος (λιγάκι μωρέ) και με ένα «refuse to lose» χαρακτήρα, δείχνοντας ότι όλα όσα έχει καταφέρει έως σήμερα, τα χρωστάει στο πάθος και στην επιμονή του γι’ αυτό που κάνει.

Κι οι παρακάτω διακρίσεις είναι – μόνο – οι σημαντικότερές του, ξεκινώνας από την πρόσφατη 3η του θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πάτρα στο wakeboard και γυρνώντας πίσω το χρόνο όταν ξεκινούσε το 2011 με το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Water Ski. Μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες!

Ένα ταξίδι που όπως μας ομολόγησε ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και δε θα ‘θελε ποτέ να τελειώσει! Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET