SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

Δεν έχασε χρόνο...

Neopolis Team

9 Ιουνίου, 2023

Χέι guys, ο frontman του συγκροτήματος που ξεσήκωσε την Ευρώπη με το τραγούδι του στην Eurovision το 2021 κι έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ γκρουπάκια παγκοσμίως, μόλις χώρισε!

Μη χαίρεστε όμως. Το delulu πως τώρα είναι η ευκαιρία σας αφού έφυγε από τη μέση ένα σημαντικό εμπόδιο – η σοβαρή και μακροχρόνια σχέση του τραγουδιστή – διακόπτεται από το γεγονός ότι ο Damiano βρήκε ήδη αντικαταστάτρια ή τέλος πάντων μοιράζει αλλού τα φιλιά του.

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale – valeeebarba

Ο τραγουδιστής του ιταλικού συγκροτήματος έχει συνηθίσει να μας απασχολεί με την εμφάνισή του και τη συμπεριφορά του, αλλά αυτή τη φορά το κάνει με τα προσωπικά του. Ένα κομμάτι που ενδιαφέρει τους πολλούς φανς του, μιας και ξέρετε πώς είναι αυτά, όταν το celebrity crush σου χωρίζει, ξαφνικά ανακτάς τις ελπίδες σου.

Κάτι τέτοιο πήγε να παιχτεί με τον Damiano, αλλά οι ελπίδες γκρεμίστηκαν γρήγορα. Βασικά, η σειρά των πραγμάτων δεν επέτρεψε να υπάρξουν καν. Αυτό γιατί πρώτα ο τραγουδιστής εντοπίστηκε να φασώνεται με μια άλλη κοπέλα σε κλαμπ στο νησί Φορμεντέρα της Ισπανίας και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι έχει χωρίσει εδώ και λίγες μέρες με τη Georgia.

Παραλίγο να έχουμε σκάνδαλο δηλαδή, μιας και θεωρήθηκε ότι ο Damiano κερατώνει την Georgia, αλλά ο ίδιος βγήκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω Insta stories, δηλώνοντας πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και κάποιο διάστημα και πως δεν τίθεται ζήτημα προδοσίας.

Λυπάμαι πολύ που βγήκε αυτό το βίντεο, δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να χειριστώ την κατάσταση και ήταν δικό μου λάθος.

Ελπίζω αυτό να μην επηρεάσει την εικόνα της Τζόρτζια και να σεβαστείτε τη λεπτότητα αυτής της στιγμής.

Ποια είναι η Martina Taglienti, με την οποία πιάστηκε να φιλιέται

Η 22χρονη Martina, που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι νέο αίσθημα ή απλά ένα hook up, είναι πολύ κοντινή φίλη της μπασίστριας Victoria De Angelis, άρα προϋπήρχε στην παρέα. Αδιάφορο για εμάς, κάπως σκληρό για την Georgia… Η φάση μυρίζει «το άτομο για το οποίο μου είπε να μην αγχώνομαι…».

Εμείς πάντως προτείνουμε στον Damiano να ταξιδέψει σε κάνα ελληνικό νησί για να ξεπεράσει το χωρισμό του. We volunteer να βοηθήσουμε δηλαδή.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET