Τιβί

Ο Χαράλαμπος τερμάτισε κάθε επίπεδο σκατοψυχιάς στο χθεσινό MasterChef!

Μπορεί να μην παρακολουθώ το Master Cher φανατικά, αυτή η μουσίτσα που λέγεται Χαράλαμπος ωστόσο, στο λαιμό μου κάθεται. Αν κάποιος παίκτης από το παιχνίδι μαγειρικής μπορεί να μπει στη μαύρη λίστα, τότε σίγουρα αυτός είναι ο Χαράλαμπος. Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος έχει ήδη κινήσει τα νήματα για να αποκτήσει την αντιπάθεια των συμπαικτών του και […]

Δήμητρα Πραντάλου

5 Μαρτίου, 2019

Μπορεί να μην παρακολουθώ το Master Cher φανατικά, αυτή η μουσίτσα που λέγεται Χαράλαμπος ωστόσο, στο λαιμό μου κάθεται.

Αν κάποιος παίκτης από το παιχνίδι μαγειρικής μπορεί να μπει στη μαύρη λίστα, τότε σίγουρα αυτός είναι ο Χαράλαμπος. Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος έχει ήδη κινήσει τα νήματα για να αποκτήσει την αντιπάθεια των συμπαικτών του και κυρίως των τηλεθεατών. Μετά το χθεσινό επεισόδιο είναι ξεκάθαρα ο άνθρωπος που θέλουμε να φύγει σύντομα. Πολύ σύντομα.

Η μεγαλύτερη απορία μας για χθες πάντως, είναι πώς στο καλό κατάφερε ο Παντελής να κρατήσει την ψυχραιμία του μπροστά στην ανείπωτη γκρίνια του Χαράλαμπου. Του βγάζουμε το καπέλο!

Όλα ξεκίνησαν όταν για την χθεσινή δοκιμασία, δύο παίκτες έπρεπε να συνεργαστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η επιλογή του Χαράλαμπου με τον Παντελή ήταν κάτι παραπάνω από ατυχής, μιας και για λίγο πιστέψαμε ότι θα δούμε μάχη του ρινγκ αντί για μαγειρική. Και όχι γιατί ο Παντελής έδειξε να ξεφεύγει από τα νεύρα του, αλλά με την τόση ενόχληση του Χαράλαμπου, πιστέψαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει η έκρηξη.

Ότι τα πράγματα πάντως δεν θα είχαν αίσιο τέλος, φάνηκε από την αρχή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο κύπριος παίκτης ξεκίνησε τα άσχημα σχόλια προς τον συμπαίκτη του. 

Καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου, ο Χαράλαμπος υποτιμούσε τον Παντελή συνεχώς. Δεν τον άφησε κυριολεκτικά σε ησυχία τον άνθρωπο να δουλέψει όπως εκείνος ήθελε, με την συμπεριφορά του να είναι πραγματικά απαράδεκτη.

Για καλή του τύχη, ο Παντελής ήταν κουλ και το μόνο που του απάντησε προς το τέλος ήταν:

«Αν εσύ είσαι μια φορά τρελός, εγώ είμαι δέκα».

Επειδή δε γίνεται να ξεχωρίσω κάποια ατάκα του Χαράλαμπου, αφήνω ολόκληρο το βίντεο της χθεσινής δοκιμασίας:

Μετά από αυτό το στιγμιότυπο, ένα πράγμα θέλω μόνο να σχολιάσω…

Πως γίνεται ένας άνθρωπος που έχει πέσει θύμα bullying, τόσο που πήγε νοσοκομείο, σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο Χαράλαμπος, να κάνει αυτό το πράγμα σε συμπαίκτη του. Δεν γνωρίζει πως και το λεκτικό bullying είναι εξίσου κακό;

Εν τω μεταξύ, όπως καταλαβαίνετε, ο Παντελής ανακηρύχθηκε χθες ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού. Το κερασάκι στην τούρτα για τον Χαράλαμπο, είναι πως το πιάτο ήταν καλό και οι δύο παίκτες σώθηκαν από τους κριτές.

Και εννοείται πως σε όλη αυτή τη σουρεάλ στιγμή το ελληνικό Twitter έδωσε πάλι το ρεσιτάλ του.

 

 

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET