Τιβί

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε χθες, πότε ξεκινάει η νέα εκπομπή της παρέας!

Πέρα από όλα τα αστεία που είδαμε κι ακούσαμε στη χθεσινή επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα, μάθαμε και κάτι ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Αντώνης Κανάκης βλέπετε, ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας προσπάθειας που κάνει το παρεάκι που τόσο λατρεύουμε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγαπημένου μας παρουσιαστή, η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα […]

Neopolis Team

28 Νοεμβρίου, 2017

Πέρα από όλα τα αστεία που είδαμε κι ακούσαμε στη χθεσινή επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα, μάθαμε και κάτι ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Αντώνης Κανάκης βλέπετε, ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας προσπάθειας που κάνει το παρεάκι που τόσο λατρεύουμε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγαπημένου μας παρουσιαστή, η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα προβάλεται κάθε εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τις Δευτέρες. Όσον αφορά το όνομα; Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί οι… σάπιες Δευτέρες, αποκτούν νόημα ξαφνικά!

«Το Ράδιο Αρβύλα φέτος θα βγαίνει στον αέρα, μια φορά το μήνα ή μία φορά το δίμηνο κάπου εκεί υπολογίζομαι δηλαδή, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού. Όμως τις Δευτέρες θα είμαστε και πάλι μαζί. Ετοιμάζεται κάτι διαφορετικό. Ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη επικοινωνία. Δεν θα περιορίζεται μόνο στο σατυρικό κομμάτι. Αυτό το πράγμα αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα που έρχεται. Θα είναι ζωντανός οργανισμός. Τίτλος δεν υπάρχει ακόμη και μάλλον θα είναι η πρώτη εκπομπή, που θα βγει χωρίς τίτλο. Θα είναι όλη η παρέα μαζί με τον έναν ή άλλο τρόπο».

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET