ΕΛΛΑΔΑ

Οι νικητές του 5ου γύρου του διαγωνισμού CU RestartUp @Ρομάντσο!

Το CU και το Ρομάντσο πραγματοποίησαν για 5η συνεχή φορά το διαγωνισμό CU RestartUp @Ρομάντσo και ανέδειξαν τις πιο δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες, προσφέροντας σε 8 νικητήρια projects και τους 25 νέους δημιουργούς τους, επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στο creative hub του Ρομάντσο. Το CU RestartUp @Ρομάντσo αποτελεί την πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής […]

Default avatar

Guest Author

17 Μαΐου, 2017

Το CU και το Ρομάντσο πραγματοποίησαν για 5η συνεχή φορά το διαγωνισμό CU RestartUp @Ρομάντσo και ανέδειξαν τις πιο δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες, προσφέροντας σε 8 νικητήρια projects και τους 25 νέους δημιουργούς τους, επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στο creative hub του Ρομάντσο. Το CU RestartUp @Ρομάντσo αποτελεί την πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα.

Οι νικητές που αναδείχθηκαν προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων: Η ομάδα Gamely που σχεδιάζει projects που συνδέουν το αναλογικό με το ψηφιακό παιχνίδι, η Χριστίνα Χριστοδούλου με το it’s a Shirt που δημιουργεί πουκάμισα με gender neutrality-equality χαρακτήρα, η ομάδα Off The Grid που δικτυώνει και να αναδεικνύει το νέο εγχώριο μουσικό ταλέντο, η ομάδα Step Up η οποία μέσα από μία πλατφόρμα ενοποιεί το σύνολο των πληροφοριών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, η ομάδα Touch the Past που έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό, μουσειολογικό,πολιτισμικό εργαλείο μέσω της χρήσης 3D printing, η ομάδα Traptics που δημιουργεί ψηφιακά παιχνίδια, ο Μενέλαος Τριανταφυλλόπουλος δημιουργός του streetwear brand ρούχων WHOAMI και ο Στρατής Ταυλαρίδης, ο οποίος δημιουργεί χειροποίητα, διάτρητα έργα σε χαρτί, μέσω διαδικασίας paper-cutting. Περισσότερα για όλους τους νικητές και αναλυτικότερα οι δράσεις τους:

Οι νικητές, πέρα από τη στέγαση της δραστηριότητάς τους στο Ρομάντσο γίνονται μέλη μιας ζωντανής και πεπειραμένης κοινότητας που τους παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες και συμβουλευτική και επικοινωνιακή στήριξη, βοηθώντας τους να αποκτήσουν εμπειρίες, να εμπνευστούν, να δικτυωθούν και να εξελιχθούν. Γίνονται μέρος του μοναδικού δημιουργικού οικοσυστήματος της πόλης που αποτελεί ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης.

Στόχος του CU RestartUp @Ρομάντσο είναι η στήριξη και η ανάπτυξη της επαγγελματικής δραστηριοποίησης των δημιουργικών αυτών ατόμων ή ομάδων ώστε μακροπρόθεσμα να κάνουν πράξη τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες και να καθιερωθούν ως επαγγελματίες. Στα τέσσερα χρόνια που υλοποιείται το πρόγραμμα, πάνω από 59 νέοι έχουν ήδη κάνει το δικό τους επαγγελματικό ξεκίνημα στο Bios Ρομάντσο, ενώ έχουν επωφεληθεί περισσότερα από 120 άτομα, ως ευρύτερα μέλη των νικητήριων ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τους νικητές στο www.vodafonecu.gr/restartup

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET