fbpx

Και ναιιι, το Netflix επιβεβαίωσε την επιστροφή του ‘Bridgerton’ για 2η (κοινωνική) σεζόν!


Είναι επίσημο: θα έχουμε ‘Bridgerton’ season 2!

Κατά βάθος ξέραμε πολύ καλά ότι θα ξανακολλήσουμε στις οθόνες μας γι’ αυτή τη σειρά, μιας και η πρώτη σεζόν έφτασε αμέσως στην κορυφή του Netflix και οι φανς τρελάθηκαν να παρακαλάνε για συνέχεια από τη στιγμή που τελείωσε η κοινωνική σεζόν το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο.

*Σε φωνή δούκα* We buuuurn for this show!

Ευχαριστούμε πολύ το Netflix λοιπόν, που κάπως καταλάγιασε αυτό το κάψιμο μέσα μας με την ανακοίνωσή του ότι η σειρά θα επιστρέψει σύντομα με νέα επεισόδια και νέα κουτσομπολιά από τη Lady Whistledown!

Τα νέα μοιράστηκε επίσης και η πρωταγωνίστρια, Phoebe Dynevor, μέσα από story στο Instagram όπου γράφει ‘We’re going for round 2’, και αν αυτή πανηγυρίζει μία φορά, εμείς έχουμε στήσει παρτάκι στα σπίτια μας!

Η εν λόγω σειρά που ήρθε ανήμερα Χριστουγέννων στις οθόνες μας και μας έκανε να κολλήσουμε όπως καμία άλλη εδώ και καιρό, εκτιμάται ότι παρακολουθήθηκε από 63 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι την τοποθέτησαν στην κορυφή και άρα η απόφαση για συνέχιση ήταν μονόδρομος για την streaming πλατφόρμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τη συνέχιση αυτή, αλλά μέσα από το γράμμα της Lady Whistledown, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται να ασχοληθούμε με τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας Bridgerton, Anthony. Όσο για τα γυρίσματα, θα πάρουν μπρος αυτή την άνοιξη.

Γενικότερα, το κάθε ένα από τα 8 βιβλία της Julia Quinn στα οποία βασίζεται η σειρά, επικεντρώνεται σε ξεχωριστό μέλος της οικογένειας, οπότε μαζί με το παραπάνω hint της… κουτσομπόλας της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου και όχι του Upper East Side αυτή τη φορά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η 2η σεζόν δε θα έχει σαν βασικούς χαρακτήρες την Daphne και τον Simon. *Οι φανς του δούκα κλαίμε σε μια γωνίτσα*

Αυτό όμως μπορεί και να αποδειχθεί θετικό, καθώς θα μας έδινε 8 ολόκληρες σεζόν!

Όπως δήλωσε ο δημιουργός, Chris Van Dusen, στο Collider, «η οικογένεια αυτή αποτελείται από 8 παιδιά και από τη στιγμή που υπάρχουν 8 βιβλία, θα μου άρεσε πολύ να μπορώ να συγκεντρωθώ και να πω τις ιστορίες όλων των αδερφών Bridgerton.» Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν αυτό αυτόματα σημαίνει ότι η σειρά θα φτάσει τον αντίστοιχο αριθμό σεζόν, ο ίδιος απάντησε πως θα του άρεσε πολύ να συνέβαινε κάτι τέτοιο!

Σίγουρα η ιστορία που εκτυλίχθηκε στον πρώτο κύκλο μας άρεσε πολύ και δε θα θέλαμε η Daphne και ο Simon να γίνουν δευτερεύοντες χαρακτήρες, αλλά η αλήθεια είναι πως ο κάθε χαρακτήρας σε αυτό το σόου ήταν ξεχωριστός και πολύ ενδιαφέρων, οπότε δε θα μας χαλούσε καθόλου να επικεντρωθούμε και στους υπόλοιπους.

Με λίγα λόγια, Bridgerton να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι!

Υ.Γ. Με το καλό να έρθει η 2η σεζόν και τότε θα θυμηθούμε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε στην 1η. Δε θα το κατεβάσουμε μονοκοπανιά μέσα σε ένα βράδυ! 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET