ΕΛΛΑΔΑ

Νεοσύλλεκτος φαντάρος τηλεφωνεί για βόμβα για να μη χάσει το ΚΤΕΛ, τελικά τον συλλαμβάνουν!

Douze points για τον νεοσύλλεκτο φαντάρο που συνελήφθη για φάρσα με βόμβα. Η μοναδική φορά που κάποια στιγμή μας πέρασε απ’το μυαλό να κάνουμε μια τέτοια φάρσα, ήταν στο Γυμνάσιο όταν θέλαμε να αποφύγουμε διαγώνισμα. Don’t judge, ήμασταν αφελείς τότε. Σε κάποιους η αφέλεια – “εξυπνάδα” συνεχίζει και μετά τα σχολικά χρόνια. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει […]

Neopolis Team

7 Φεβρουαρίου, 2019

Douze points για τον νεοσύλλεκτο φαντάρο που συνελήφθη για φάρσα με βόμβα.

Η μοναδική φορά που κάποια στιγμή μας πέρασε απ’το μυαλό να κάνουμε μια τέτοια φάρσα, ήταν στο Γυμνάσιο όταν θέλαμε να αποφύγουμε διαγώνισμα. Don’t judge, ήμασταν αφελείς τότε.

Σε κάποιους η αφέλεια – “εξυπνάδα” συνεχίζει και μετά τα σχολικά χρόνια. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει ο νεοσύλλεκτος φαντάρος που κατάφερε να συλληφθεί μετά από φάρσα για βόμβα. Ότι τι; Πίστεψε έστω και για ένα λεπτό ότι δεν θα τον βρουν;

Δεν είμαστε εδώ για να τον δικάσουμε ωστόσο, μιας και όπως παραδέχτηκε κατατάσσονταν στον στρατό εκείνη την ημέρα αλλά έχασε το λεωφορείο, επομένως προκειμένου να το προλάβει και να μπει, τηλεφώνησε στην άμεση δράση πως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός στο όχημα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες και γύρω στις 12:30 και ενώ είχε φτάσει στο Βελεστίνο το λεωφορείο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ο αστυνομικοί το σταμάτησαν και κατέβασαν τους επιβάτες.

Ξεκίνησε ο έλεγχος, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κίνδυνος και επρόκειτο για φάρσα.

Ο φαντάρος κατά τη διάρκεια του ελέγχου μπήκε στο λεωφορείου, το οποίο έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση στον προορισμό του, μάλλον προφανώς ανακουφισμένος.

Έλα όμως που μόλις έφτασε Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί ήδη τον περίμεναν και τον συνέλαβαν, με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης εναντίον του.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET