ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το νέο ρόφημα STARBUCKS® Signature Chocolate υπόσχεται απολαυστικές στιγμές στο σπίτι!

Με μια ζεστή σοκολάτα να ζεσταίνει τα χέρια σου, όλα μοιάζουν καλύτερα!

Neopolis Team

23 Νοεμβρίου, 2021

Η εποχή που τα βράδια αφιερώνονται σε χουχούλιασμα και μία καυτή κούπα να ζεσταίνει τα χέρια μας είναι εδώ και θέλουμε να τη ζήσουμε στο φουλ! Και για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσουμε βάση στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως στην επιλογή του τέλειου ροφήματος!

Για να απολαύσεις λοιπόν στο έπακρο τις κρύες βραδιές στο σπίτι αρκεί να εμπιστευτείς τη συνεργασία της Nestlé με τα Starbucks, η οποία μας χαρίζει το νέο ρόφημα σοκολάτας, STARBUCKS® Signature Chocolate, εμπνευσμένο από τη ζεστή σοκολάτα των STARBUCKS®!

Το πολύ-αναμενόμενο αυτό ρόφημα είναι διαθέσιμο σε super market και e-shops, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης.

Με φθινοπωρινή διάθεση, οι λάτρεις της σοκολάτας μπορούμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι με μια βελούδινη, πλούσια και απολαυστική ζεστή κούπα STARBUCKS® Signature Chocolate, με το νέο ρόφημα STARBUCKS® Signature Chocolate 42% να αποτελεί ένα υπέροχο μείγμα από κόκκους κακάο που προσφέρει μια βελούδινη υφή και πλούσια γεύση σοκολάτας η οποία συνδυάζεται με γάλα, για να δημιουργηθεί το ρόφημα σοκολάτας STARBUCKS® που όλοι αγαπάμε.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος κρατούσε Excel με όσα πλήρωνε για την κοπέλα του, της το έστελνε κάθε μήνα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Απόφοιτος Λυκείου»: Μιλήσαμε με τον Θώμα Ζάμπρα λίγο μετά τη νέα sold out παράστασή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET