ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Froneri φέρνει το νέο Pirulo Ocean Adventure… εσύ ψάρωσες;

Το κάθε ξυλάκι αποτελεί ένα διαφορετικό θαλάσσιο μυστήριο!

Neopolis Team

24 Ιουνίου, 2022

Ο πιο δροσιστικά φρουτένιος και καλοκαιρινός συνδυασμός έρχεται φέτος το καλοκαίρι στα πράσινα ψυγεία! Η Froneri λανσάρει το νέο Pirulo Ocean Adventure και παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία υποβρύχια γευστική περιπέτεια ανάμεσα σε πολύχρωμα κοράλλια και χαμογελαστά ψάρια! 

Αρωματικό σορμπέ τροπικών φρούτων και παγωτό βανίλια με σοκολάτα γάλακτος, συνδυάζονται μοναδικά σε ένα ξυλάκι που θα σου δώσει ενέργεια για ατελείωτο θαλασσινό παιχνίδι! 

Και επειδή εννοείται λατρεύεις τις εκπλήξεις, το Pirulo Ocean Adventure έρχεται να ταράξει τα νερά σου με μία μοναδική έκπληξη. Μέσα στη συσκευασία μπορεί να κρύβεται ένα αξιαγάπητο ψάρι ή να κατασκοπεύει ένας άγριος καρχαρίας! Τι έκφραση όμως θα έχει το ψάρι κλόουν ή ο πονηρός καρχαρίας κανείς δεν ξέρει και έτσι το κάθε ξυλάκι αποτελεί ένα διαφορετικό θαλάσσιο μυστήριο. Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις και τους 6 νέους χαρακτήρες του καλοκαιριού είναι να ανοίξεις τη συσκευασία και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου με ένα Pirulo Ocean Adventure.

Τη μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη την αφήσαμε για το τέλος… Το νέο Pirulo Ocean Adventure είναι χωρίς γλουτένη και με την γνωστή ποιότητα της FRONERI, για ατελείωτη απόλαυση. 

Ανακάλυψε και εσύ το νέο Pirulo Ocean Adventure στα πράσινα ψυγεία!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET