ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Εξαιρετικά δροσιστικό, γευστικό και με λίγες θερμίδες; Νέο Perrier® & Juice με γεύση φράουλα-ακτινίδιο!

Το νέο Perrier® & Juice αποτελεί ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, προσφέροντας ακόμη μία extraordinaire γευστική εμπειρία. 

Neopolis Team

3 Αυγούστου, 2021

Τα Perrier® & Juice, η σειρά από δροσιστικά ποτά από φυσικό μεταλλικό νερό με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα PERRIER® και χυμούς φρούτων με χαμηλές θερμίδες και χωρίς συντηρητικά, ανανεώνονται με μία νέα συνταγή για όλους όσους αναζητούν ένα δροσιστικό ποτό με πλούσια γεύση.

Η νέα συνταγή φράουλα-ακτινίδιο αποτελείται από το αγαπημένο μας PERRIER®, γευστικούς χυμούς φρούτων και μειωμένα επίπεδα ζάχαρης σε σύγκριση με την αρχική συνταγή, διατηρώντας ωστόσο την ισορροπία απόλαυσης και δροσιάς! 

Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, το νέο Perrier® & Juice αποτελεί μία εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά αναψυκτικά με μόλις 13Kcal/100ml, χωρίς όμως να χάνει την πλούσια γεύση του.

Στην ελληνική αγορά, διατίθεται προς το παρόν στη γεύση φράουλα-ακτινίδιο, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο με νέες συνταγές και στις υπόλοιπες φρουτώδεις γεύσεις: Ροδάκινο & Κεράσι, Ανανά & Μάνγκο, Λεμόνι & Γκουάβα.

Απολαυστικά δροσιστικό και φρουτώδες, το νέο Perrier® & Juice αποτελεί ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, προσφέροντας ακόμη μία extraordinaire γευστική εμπειρία. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET