ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα, θα ζήσεις την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία!

Στο νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορείς να νιώσεις την «Καρδιά της Τεχνολογίας» να χτυπάει με αμείωτους ρυθμούς.

Neopolis Team

20 Σεπτεμβρίου, 2018

Ποια ήταν η τελευταία φορά που βόλταρες στη Γλυφάδα; Τώρα έχεις έναν λόγο παραπάνω να το κάνεις, μιας και υπάρχει ένα ανανεωμένο και πολύ διαφορετικό κατάστημα που σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Και συγκεκριμένα, στην Αγγέλου Μεταξά 13.

Πρόκειται για το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο οποίο μπορείς να νιώσεις την «Καρδιά της Τεχνολογίας» να χτυπάει με αμείωτους ρυθμούς.

Τι είναι αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας;

Διαθέτει digital αισθητική, ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες, αλλά και βιωματικές γωνιές. Επιπλέον, είναι ευρύχωρο, διαδραστικό, με πλούσια γκάμα προϊόντων, live demos, experiential γωνιές, gaming, smart home και όχι μόνο. Με λίγα λόγια, αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας, ετοιμάσου να χαθείς για ώρες στoυς χώρους του και να ζήσεις μια απίστευτη τεχνολογική εμπειρία μέσα από τα προϊόντα του.

Ground floor

Το κατάστημα εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Στο ισόγειο θα ανακαλύψεις και θα δοκιμάσεις όλα τα νέα smartphones, επιλέγοντας εκείνο που ταιριάζει στα γούστα σου, ενώ παράλληλα θα γνωρίσεις μια μεγάλη ποικιλία από ασύρματα, laptops και tablets που υπόσχονται να καλύψουν τις ανάγκες σου. Μην ξεχάσεις να περάσεις από το Samsung Corner, με όλα τα νέα και αγαπημένα προϊόντα του brand.

Επιπλέον, με τη βοήθεια του tech expert που θα βρίσκεται στο χώρο, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις high tech προϊόντα ήχου και smart gadgets, όπως επίσης και να ενημερωθείς για τα χαρακτηριστικά και τη συνδεσιμότητά τους.

1st floor

Μόλις ολοκληρώσεις την περιήγησή σου στο ισόγειο, σειρά έχει ο πρώτος όροφος και ίσως ο πιο αγαπημένος όλων. Εκεί έχουν στοιβαχθεί οι βιωματικές γωνιές smart home και gaming.

Είτε είσαι πρωτοετής φοιτητής και περνάς τη φάση που ετοιμάζεις το σπιτικό σου είτε θέλεις απλά να μετατρέψεις τους χώρους του διαμερίσματός σου και να τους δώσεις μια νέα πνοή και ζωντάνια, τότε δεν έχεις παρά να βιώσεις τη μοναδική εμπειρία του έξυπνου σπιτιού, χάρη στις «έξυπνες» συσκευές που σε βοηθούν ανάλογα με τις λειτουργίες τους να καλύψεις τις ανάγκες σου.

Σ’ αυτό το σημείο να πούμε πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δε θα μπορούσε να ξεχάσει τους gamers, μιας και τέσσερις πολυθρόνες τους περιμένουν στον πρώτο όροφο για να παίξουν hot παιχνίδια και να ζήσουν super δράσεις. Όσο για τους fan των smart ή 4Κ Ultra HD τηλεοράσεων, θα μπορούν να τις απολαύσουν στο maximum στη lounge γωνιά που έχει διαμορφωθεί.

Lower floor

Όπως σε κάθε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έτσι και σε αυτό, υπάρχει το επίπεδο μείον 1 το Service point, έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε επισκευή χρειάζεται το smartphone, το tablet, το laptop, το wearable ή ακόμα και το drone σου.

Με αφορμή το νέο experiential κατάστημα στη Γλυφάδα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνει μια μοναδική γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/9 και σε προσκαλεί για να σε βάλει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας». Από το πρωί θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις συναρπαστικά διαδραστικά activations, όπως το «Volcano Bungee Jumping», καθώς και να απολαύσεις shows και εκπλήξεις με επώνυμους καλλιτέχνες. Κι επειδή από μια τέτοια γιορτή, δε γίνεται να λείπουν τα δώρα, θα μπορείς να πάρεις μέρος σε κλήρωση για να κερδίσεις το δικό σου.

Τέλος, θα επωφεληθείς από αποκλειστικές προσφορές, οι οποίες θα είναι σε ισχύ από τις 18 έως και τις 26/9.

Σου άρεσε το mini tour;

Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ!

Tο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα θεωρείται αναμφίβολα ο νέος προορισμός τεχνολογίας στη ζώνη επιρροής του και εσύ δεν έχεις παρά να περάσεις μία βόλτα και να το επιβεβαιώσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Το να περνάς πολλές ώρες στην κίνηση κάνει κακό στην ψυχική υγεία, επιβεβαιωμένο πλέον!

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET