ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός βρέθηκε 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου!

Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί, 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου προκαλώντας σοκ στην φοιτητική κοινότητα! Ο άτυχος νέος με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα, άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια (ανακοπή καρδιάς), όπως όλα δείχνουν. Η σορός του φοιτητή εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, που στεγάζεται στην Πανεπιστημιούπολη της […]

Neopolis Team

16 Μαΐου, 2018

Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί, 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου προκαλώντας σοκ στην φοιτητική κοινότητα! Ο άτυχος νέος με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα, άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια (ανακοπή καρδιάς), όπως όλα δείχνουν.

Η σορός του φοιτητή εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, που στεγάζεται στην Πανεπιστημιούπολη της πρωτεύουσας. Αξίζει να σημειωθεί πως δε φέρει εξωτερικά τραύματα, ωστόσο «φως» στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί τις επόμενες ώρες. Η αστυνομία πάντως, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως οφείλει.

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του στα Καμένα Βούρλα, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου φοιτητή και ιδίως για τους γονείς του που εδώ και πολλά χρόνια διδάσκουν στα σχολεία της περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

Από εμάς συλλυπητήρια κι ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάζει…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET