ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί δύο μαθητές στη Σάμο από την κατάρρευση τοίχου που προκάλεσε ο σεισμός!

Κουράγιο στις οικογένειές τους και σε όλες εκείνες που αναζητούν τους αγνοούμενους τους...

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2020

Λέμε καθημερινά ότι αυτή η χρονιά δεν μπορεί να φέρει άλλα άσχημα γεγονότα και να μας ξημερώσει κάτι χειρότερο ή πιο απρόοπτο από αυτό που ήδη ζούμε. Δυστυχώς όμως, καταφέρνει να μας διαψεύδει συχνά, με τον σημερινό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο να είναι άλλο ένα παράδειγμα.

Όπως λέγεται, έγινε αισθητός από όλη την Ελλάδα, ωστόσο τη μεγαλύτερη ζημιά προκάλεσε τόσο στο νησί που είχε επίκεντρο όσο και στη Σμύρνη, με τις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Κτίρια γκρεμίζονται την ώρα που άνθρωποι βρίσκονται εντός, ενώ σημεία πλημμυρίζουν λόγω ενός μικρού τσουνάμι που προκλήθηκε.

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για πολλούς αγνοούμενους, ενώ δυστυχώς και από τη Σάμο έρχονται τα χειρότερα νέα που θα μπορούσαμε να ακούσουμε, και αφορούν τον θάνατο δύο παιδιών.

Πρόκειται για ένα αγόρι και μία κοπέλα, 15 και 17 ετών, τα οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, γυρίζοντας από το σχολείο τους, βρέθηκαν να περνούν έναν στενό δρόμο, όταν ένας τοίχος κατέρρευσε και τα καταπλάκωσε.

Λίγο αργότερα, το ΕΚΑΒ απεγκλώβισε τα δύο παιδιά χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Είναι η χειρότερη εξέλιξη που θα μπορούσε να πάρει η σημερινή ημέρα και ευχόμαστε δύναμη στις οικογένειες των παιδιών αυτών, αλλά και σε εκείνους που ψάχνουν τους οικείους τους στα συντρίμμια που άφησε ο ισχυρός σεισμός. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET