ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έρχονται νέες ρυθμίσεις και για τα διδακτορικά.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Παιδείας, κ.Γαβρόγλου αναφορικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναφέρθηκε και στα διδακορικά προγράμματα. Αναλυτικότερα, κατέστησε επιτακτική την ανάγκη για επίλυση των προβλημάτων στα «λιμνάζοντα» Τμήματα, τα Τμήματα δηλαδή που πραγματοποιούν διδακτορικά προγράμματα αλλά υστερούν από φοιτητές να τα παρακολοθούν αλλά και εκείνα που έχουν […]

Default avatar

Guest Author

11 Απριλίου, 2017

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Παιδείας, κ.Γαβρόγλου αναφορικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναφέρθηκε και στα διδακορικά προγράμματα.

Αναλυτικότερα, κατέστησε επιτακτική την ανάγκη για επίλυση των προβλημάτων στα «λιμνάζοντα» Τμήματα, τα Τμήματα δηλαδή που πραγματοποιούν διδακτορικά προγράμματα αλλά υστερούν από φοιτητές να τα παρακολοθούν αλλά και εκείνα που έχουν πλήθος διδακτορικών φοιτητών, οι οποίοι δεν εξυπηρετούνται όπως πρέπει.

Παράλληλα, επισήμανε και την ανάγκη για ανάπτυξη της έρευνας στα ακαδημαϊκά ιδρύματα που θα δώσει άλλη αίγλη αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο στις πανεπιστημιακές σπουδές.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη για επιβολή της τάξης στα εξ αποστάσεως σεμινάρια αλλά και στα σεμινάρια δια βίου μάθησης, που θα πραγματοποιηθεί με πολύ αυστηρό και σκληρό τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET