ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Του απομένουν λίγες ημέρες ζωής κι όμως, παντρεύτηκε την κοπέλα του από το Λύκειο!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αφήνουμε να περνάει από μπροστά μας χωρίς να ονειρευόμαστε, να ελπίζουμε, να ρισκάρουμε, να τη… ζούμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε καν η υγεία μας, κι αυτό το αντιλαμβανόμαστε μόνο όταν το ξαφνικό και το απρόσμενο μας χτυπήσει τη πόρτα. Τότε μόνο συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικοί είναι ορισμένοι […]

Δήμητρα Πραντάλου

31 Ιανουαρίου, 2018

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αφήνουμε να περνάει από μπροστά μας χωρίς να ονειρευόμαστε, να ελπίζουμε, να ρισκάρουμε, να τη… ζούμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε καν η υγεία μας, κι αυτό το αντιλαμβανόμαστε μόνο όταν το ξαφνικό και το απρόσμενο μας χτυπήσει τη πόρτα. Τότε μόνο συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικοί είναι ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή μας.

Γι’αυτό η ιστορία του 19χρονου Ντάστιν Σνάιντερ από τη Φλόριντα, μας κάνει όχι μόνο να συγκινούμαστε αλλά να τον χαιρόμαστε που στις δύσκολες ημέρες της ζωής του έκανε αυτό που πραγματικά ήθελε. Ζει τις τελευταίες του στιγμές όπως εκείνος επιθυμεί.

Ο νεαρός διαγνώστηκε με σπάνια ανίατη μορφή καρκίνου στα 19 του χρόνια και η ζωή που του απομένει είναι μόνο λίγες εβδομάδες, ίσως και ένας μήνας. Έτσι, την περασμένη Πέμπτη γνωρίζοντας την κατάσταση του, έκανε πρόταση γάμου στην κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη κοπέλα του.

«Στάθηκε στο πλευρό μου στη μάχη που δίνω με τον καρκίνο στηρίζοντας και αγαπώντας με κι έτσι κατάλαβα ότι είναι η ιδανική γυναίκα για μένα. Ήθελα να της το ανταποδώσω προτού κλείσω τα μάτια μου».

Η Σιέρα Σιβέριο είπε το “ναι”, αλλά αυτός ο γάμος δεν θα εκπληρωνόταν αν η κοινότητα δεν έβαζε το χεράκι της. Η περίπτωση του 19χρονου συγκίνησε τα μέλη τα οποία κινητοποίησαν και φρόντισαν σε χρόνο ρεκόρ να γίνει ο γάμος τέσσερις ημέρες μετά, πληρώνοντας όλα τα έξοδα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Γυμνάσιο, στη συνέχεια για λίγο χάθηκαν αλλά ξαναβρέθηκαν στο Λύκειο. Στις 17 Ιουνίου του 2016, μία ημέρα πριν κλείσει τα 18, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος. Εκεί έγινε και η διάγνωση του καρκίνου.

«Όταν το έμαθα, κατέρρευσα, αλλά εκείνος μου ζήτησε να μείνω δυνατή για χάρη του. Έκτοτε, όπως λέει, βρίσκομαι ανελλιπώς στο πλευρό του», δήλωσε η αγαπημένη του.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET