ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Θα σοβαρευτούμε ποτέ; | 7 νεανικές ανοησίες που πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να κάνουμε!

Γράφει η Βίβιαν Ηλιάδη Αναμφισβήτητα, τα 20 είναι η πιο τέλεια ηλικία για να διασκεδάσεις, να αποκτήσεις εμπειρίες και να απελευθερώσεις κάθε σου αναστολή, μιας και το αίμα σου κοχλάζει πιο πολύ και από νερό που βράζει αβγό στο γκαζάκι. Τρέλες και περιπέτειες ανεκτίμητης αξίας που δεν αλλάζεις με τίποτα, όμως ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι […]

Default avatar

Guest Author

21 Νοεμβρίου, 2015

Γράφει η Βίβιαν Ηλιάδη

Αναμφισβήτητα, τα 20 είναι η πιο τέλεια ηλικία για να διασκεδάσεις, να αποκτήσεις εμπειρίες και να απελευθερώσεις κάθε σου αναστολή, μιας και το αίμα σου κοχλάζει πιο πολύ και από νερό που βράζει αβγό στο γκαζάκι. Τρέλες και περιπέτειες ανεκτίμητης αξίας που δεν αλλάζεις με τίποτα, όμως ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι μερικά πραγματάκια που χαλάνε το προφίλ μας βρε παιδί μου! Καλές οι χαρές και τα πανηγύρια, όμως μήπως έχεις καταντήσει πλέον ο αρχικαρνάβαλος; Ποιες είναι οι «παιδικές» συνήθειες που πρέπει επιτέλους να αποτινάξεις πάνω σου;

1. Να χώνεις τη μύτη σου στις ζωές των άλλων.

Πέρασε η εποχή του γυμνασίου, όπου το ποιος τα έφτιαξε με ποια ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός και το ποια έκραξε τη φίλη της ήταν το κουτσομπολιό του μήνα.

2. Να επιστρέφεις στα άτομα που σε πλήγωσαν ξανά και ξανά.

Ναι ναι, σε εκείνον/η τον/την πρώην που σου έκανε την καρδιά χιλιάδες μικρά κομματάκια, όπως και σε εκείνο το «κολλητάρι» που αποδείχτηκε το πιο ύπουλο, σκατόψυχο και απεχθές άτομο που γνώρισες ποτέ.

3. Να συμβιβάζεσαι σε μια κατάσταση (ή άτομα) από ανασφάλεια.

Αφού σε χαλάνε οι τοξικοί άνθρωποι και γεγονότα, γιατί τα ανέχεσαι;

4. Να κατασκοπεύεις μανιωδώς στο Facebook.

Φτάνει αυτή η παράνοια! Get a life!

5. Να σε νοιάζουν τα likes και οι followers.

Είναι τουλάχιστον αστείο να ασχολείσαι με το πόσα likes θα πάρει η φωτογραφία που ανέβασες, με τον ίδιο ζήλο που το κάνει η μικρή μου ξαδερφούλα που πάει σχολείο.

6. Να αφήνεις τα προβλήματά σου στη μοίρα τους.

Είσαι ή δεν είσαι ενήλικας; «Μεγαλώνω» δε σημαίνει μόνο ότι βγαίνω όποτε και όπου θέλω, αλλά είμαι υπεύθυνος για τον εαυτό μου και αναλαμβάνω της ευθύνες και τα προβλήματά μου.

7. Να αλλάζεις τον εαυτό σου για χάρη των άλλων.

Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε. Παλιά, κλασική αλλά διαχρονική και άκρως σοφή ατάκα. Να είσαι ο εαυτός σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο!

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET