ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Νέα τρομοκρατική επίθεση σε εξέλιξη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται πως είναι Τζιχαντιστές. Ακούστηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις, εισβάλλοντας μέσα σε οχήματα του διπλωματικού σώματος. Αποστολή του Γαλλικού Στρατού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μάλι, ενώ στο ξενοδοχείο που έγινε η επίθεση μένουν μέλη διπλωματικών αποστολών και ξένων αντιπροσωπειών. Τρομοκρατική επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της […]

Neopolis Team

20 Νοεμβρίου, 2015

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται πως είναι Τζιχαντιστές. Ακούστηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις, εισβάλλοντας μέσα σε οχήματα του διπλωματικού σώματος. Αποστολή του Γαλλικού Στρατού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μάλι, ενώ στο ξενοδοχείο που έγινε η επίθεση μένουν μέλη διπλωματικών αποστολών και ξένων αντιπροσωπειών.

Τρομοκρατική επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας Μπαμάκο του Μάλι, στη Δυτική Αφρική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοπλοι τζιχαντιστές βρίσκονται στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ το γαλλικό πρακτορείο μεταδίδει ότι κρατούν 170 ομήρους!

Ήδη υπάρχουν «αρκετά θύματα» λένε γαλλικά μέσα ενημέρωσης, που επίσης αναφέρουν πως οι τρομοκράτες είναι «τουλάχιστον δύο», την ώρα που πηγές του Reuters κάνουν λόγο για δέκα ενόπλους. Σύμφωνα με μαρτυρία, οι ένοπλοι εισέβαλαν στο ξενοδοχείο φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ». Τον αριθμό των ομήρων επιβεβαίωσε και ο Ολιβιέρ Σαλδάγο, εκπρόσωπος της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών για την Σταθερότητα στο Μάλι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργοστάσιο Παπαστράτος: 35 θέσεις εργασίας για πτυχιούχους Μηχανικούς με ή χωρίς εμπειρία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET