ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Με τη νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS της ΙΚΕΑ θα θέλεις να οργανώσεις πάρτι στο σπίτι σου!

Έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους και να περάσετε ένα τέλειο βράδυ.

Neopolis Team

7 Φεβρουαρίου, 2020

Αντλώντας έμπνευση από την ατμόσφαιρα των πάρτι, η ΙΚΕΑ, παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS, με προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το τέλειο πάρτι στο σπίτι σας, ακόμα κι αν δεν το είχατε προγραμματίσει!

Η συλλεκτική σειρά, η οποία έχει διακριθεί με Red Dot βραβείο, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους teenage engineering, μια ομάδα μηχανικών και προγραμματιστών από τη Στοκχόλμη με πάθος για τη μουσική και τα ηλεκτρονικά είδη.

 

Ο Jesper Kouthoofd, Υπεύθυνος Δημιουργικού και ιδρυτής της teenage engineering, είπε χαρακτηριστικά:

Εδώ και καιρό θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να θυμίζει ΙΚΕΑ, αλλά παράλληλα να αποτελεί και μία πρόκληση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξερευνούμε νέα μονοπάτια, που προκαλούμε ο ένας τον άλλον και που ξεπερνούμε τα όρια. Όταν σκεφτόμαστε τι είναι η ΙΚΕΑ, είναι έπιπλα, κεφτεδάκια και σύντομα…. πάρτι.

Ποια είναι τα 3 πράγματα που χρειάζεται ένα καλό πάρτι; Καλούς φίλους, ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον και καλή ενέργεια. Μουσική. Και οτιδήποτε άλλο όπως φαγητό και ποτό.

Τα βασικά κομμάτια της συλλεκτικής σειράς FREKVENS επικεντρώνονται στον φωτισμό και τον ήχο, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνονται πλήρως στο περιβάλλον και λειτουργούν και ως έπιπλα. Τα ηχεία FREKVENS με subwoofer, αλλά και τα μικρότερα ηχεία της σειράς σε έντονες αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του κίτρινου, έχουν πολυμορφικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ήχου.

Παράλληλα, με το φορητό ηχείο FREKVENS, μπορείτε να μεταφέρετε το πάρτι όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και εκτός σπιτιού.

Η συλλεκτική σειρά FREKVENS, περιλαμβάνει ακόμη τον κατάλληλο φωτισμό για να έχετε ό,τι χρειάζεστε για ένα αξέχαστο πάρτι. Από τη βάση ηχείου με φωτισμό FREKVENS μέχρι τα σποτ με LED φωτισμό της σειράς, σε έντονα χρώματα, θα δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η σειρά προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και μπορεί τα βασικά της κομμάτια να είναι γύρω από τον φωτισμό και τον ήχο, περιλαμβάνει όμως πολλά ακόμα αντικείμενα, σημαντικά για τη διοργάνωση ενός πάρτι. Επιλέξτε το βοηθητικό τραπεζάκι, το σκαμπό, το υποπόδιο και το τραπέζι μπαρ της σειράς FREKVENS, για να δημιουργήσετε επιπλέον χώρους για τους καλεσμένους σας.

Ακόμη, προτιμήστε τα είδη σερβιρίσματος της σειράς και εντυπωσιάστε με τα ιδιαίτερα χρώματα και τα παιχνιδιάρικα σχέδιά τους.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET