ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Νέα σειρά Elite VITA με φρυγανιές και γκοφρέτες ρυζιού και καλαμποκιού!

Νέο αγαπημένο σνακ: unlocked!

Neopolis Team

26 Ιουλίου, 2023

H Elite της ποιότητας, της διατροφικής αξίας και των νέων γευστικών εμπειριών, δημιουργεί για πάνω από 50 χρόνια, ό,τι πιο νόστιμο με φροντίδα και αγάπη. Σήμερα, η αγαπημένη οικογένεια των κλασικών φρυγανιών Elite, που χρόνια τώρα συντροφεύει το πρωινό μας, ανανεώνει την εικόνα της μέσα από νέες συσκευασίες, που επικοινωνούν με απλό και διακριτό τρόπο τα προϊοντικά οφέλη και τη δημιουργία της νέας σειράς ‘Elite VITA’, διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αξία και ποιότητα της μάρκας. 

Με έμφαση στην περιοχή της «νέας φιλοσοφίας διατροφής», η Elite καινοτομεί ξανά με τη νέα σειρά Εlite VITA, εστιάζοντας σε συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Στην Elite VITA εντάσσονται οι ήδη αγαπημένες Φρυγανιές με αλεύρι Ολικής Άλεσης καθώς και οι Φρυγανιές με Χαρούπι, με ανανεωμένες συσκευασίες και νέα εικαστικά που αναδεικνύουν τα διατροφικά τους στοιχεία.

Λανσάρονται παράλληλα οι νέες Φρυγανιές Elite VITA με Δημητριακά, με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και υψηλή διατροφική αξία, μια πραγματικά διαφοροποιημένη πρόταση που συνδυάζεται μοναδικά με το πρωινό μας γεύμα. 

Η νέα σειρά Elite VITA ενισχύεται περαιτέρω με την επέκτασή της στις κατηγορίες γκοφρετών ρυζιού και καλαμποκιού με 4 διαφοροποιημένες προτάσεις με τετράγωνες, πολύ λεπτές και τραγανές φέτες και μόνο 16 θερμίδες ανά τεμάχιο. Οι Elite VITA Γκοφρέτες Καλαμποκιού κυκλοφορούν σε 2 μοναδικές γεύσεις Κλασική και με Σπόρους και οι Elite VITA Γκοφρέτες Ρυζιού κυκλοφορούν σε 2 απολαυστικές γεύσεις με Σουσάμι & Αλάτι και με σπόρους Chia & Quinoa. 

Η Elite, πιστή στις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία μάρκα φρυγανιάς στην Ελλάδα, έρχεται με τη νέα σειρά Elite VITA να ανανεώσει ριζικά την κατηγορία και να την επεκτείνει, προσφέροντας νέες απολαυστικές και ποιοτικές προτάσεις πρωινού και snacking για όλη την ημέρα στους καταναλωτές που επιλέγουν μια ισορροπημένη διατροφή και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET