ΕΛΛΑΔΑ

Νέα παράταση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο | Μέχρι πότε ισχύουν οι κάρτες Οκτωβρίου;

Από παράταση σε παράταση πηγαίνει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα ΜΜΜ της Αθήνας. Η τελευταία ενημέρωση του ΟΑΣΑ, θέλει το Υπουργείο Υποδομών να εξασφάλισε παράταση της ισχύος των καρτών του Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Μάλιστα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη Τύπου πριν […]

Neopolis Team

31 Οκτωβρίου, 2017

Από παράταση σε παράταση πηγαίνει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα ΜΜΜ της Αθήνας. Η τελευταία ενημέρωση του ΟΑΣΑ, θέλει το Υπουργείο Υποδομών να εξασφάλισε παράταση της ισχύος των καρτών του Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη Τύπου πριν από λίγη ώρα τόνισε: «Όλα τα προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα λυθούν εντός του Νοεμβρίου».

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε, σκεφτόμαστε κι αναρωτιώμαστε τι στο καλό πηγαίνει στραβά μ’ αυτήν τη χώρα. Σοβαρά τώρα, δεν μπορεί να ευθύνονται μονάχα οι πολιτικοί για το γεγονός οτι δεν είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε ένα απλό ηλεκτρονικό εισιτήριο. Κάπου φταίει κι ο κόσμος… Άλλωστε, πριν από λίγες εβδομάδες τους άκουγες όλους να σιγοψιθυρίζουν «Ποιο ηλεκτρονικό εισιτήριο μωρέ; Δεν το βγάζω, σιγά μη λειτουργήσει». Με τέτοια μυαλά, λογικές οι ουρές στα εκδοτήρια…

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε πως σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, από τις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων (1,40€ & 0,70€) στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET