ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα γεύση HELL ENERGY Black Cherry ξεπερνά κάθε προσδοκία μας!

Ούτε στο μυαλό μας να ήταν!

Neopolis Team

26 Μαΐου, 2023

Η HELL ENERGY, κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των ενεργειακών ποτών*, παρουσιάζει το νέο της προϊόν HELL ENERGY Black Cherry με νέα ιδιαίτερη γεύση μαύρου κερασιού και με στιλάτη συσκευασία στα χρώματα του μωβ και του μαύρου. Η νέα γεύση Black Cherry έρχεται στην καρδιά της άνοιξης για να μας δροσίσει και να μας φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι. 

Tο HELL ENERGY Black Cherry θα κάνει την καθημερινότητά σου συναρπαστική τώρα που περνάς περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού. Είτε βγεις για μια χαλαρή βόλτα, είτε πας στο γυμναστήριο, είτε σχεδιάζεις να περάσεις το Σαββατοκύριακο με φίλους σε κάποιο κοντινό προορισμό κάνοντας κάποιο ανοιξιάτικο σπορ, το HELL ENERGY Black Cherry είναι η ιδανική παρέα. 

Tο HELL ENERGY Black Cherry κυκλοφορεί σε ανοιξιάτικη συσκευασία, με την κλασσική περιεκτικότητα καφεΐνης 32mg/100ml και με 5 τύπους βιταμινών Β. Η νέα γεύση Black Cherry δεν περιέχει συντηρητικά και διατίθεται στα πλήρως ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250 ml. 

Ανακάλυψε τη νέα γεύση HELL ENERGY Black Cherry στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!

*Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen Consumer Greece Single Member S.A. και μέσω της υπηρεσίας Retail Index Service για τα ενεργειακά ποτά, για την περίοδο 52 εβδομάδων, η οποία έληξε τον Δεκέμβριο του 2022 και αφορά τη συνολική αγορά των παντοπωλείων στην Ελλάδα. (Copyright© 2022, NielsenlQ)

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET