ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εποχή στα ΜΜΜ της Αθήνας | Δείτε σε ποιους σταθμούς έκλεισαν οι μπάρες χθες!

Από την προηγούμενη Κυριακή έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο του ΟΑΣΑ, που έκανε λόγο για κατέβασμα των μπαρών τμηματικά. Έτσι λοιπόν, στο σταθμό Σύνταγμα οι μπάρες τέθηκαν σε λειτουργία για συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ από χθες προστέθηκαν στη λίστα επιπλέον σταθμοί τόσο του Μετρό όσο και του ΗΣΑΠ. Για […]

Neopolis Team

12 Μαρτίου, 2018

Από την προηγούμενη Κυριακή έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο του ΟΑΣΑ, που έκανε λόγο για κατέβασμα των μπαρών τμηματικά. Έτσι λοιπόν, στο σταθμό Σύνταγμα οι μπάρες τέθηκαν σε λειτουργία για συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ από χθες προστέθηκαν στη λίστα επιπλέον σταθμοί τόσο του Μετρό όσο και του ΗΣΑΠ. Για αρχή βέβαια, σε κάθε έναν από τους εν λόγω σταθμούς θα παραμένει ανοικτή μία πύλη, προκειμένου να διέρχονται ΑμεΑ κι άνεργοι (με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων).

Χθες, Κυριακή 11 Μαρτίου, «έκλεισαν» οι εξής σταθμοί:

– Ταύρος και Μαρούσι (Γραμμή 1)
– Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό (Γραμμή 2)
– Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι (Γραμμή 3)

Υπενθυμίζουμε πως κλειστές μπάρες υπάρχουν ήδη στους σταθμούς Άγιος Αντώνιος κι Άγιος Δημήτριος στη Γραμμή 2 και Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας κι Αιγάλεω στη Γραμμή 3.

** Μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου οι μπάρες θα είναι ανοικτές από τις 6:00 – 10:00 και τις 15:00 – 19:00, ενώ αναμένεται να κλείσουν οριστικά την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Αντίστοιχα, την ίδια μέρα θα κλείσει οριστικά και η πύλη για τα ΑμεΑ και τους ανέργους στους εν λόγω σταθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Να τονίσουμε πως οι επιβάτες πρέπει να επικυρώνουν το εισιτήριό τους τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο τους από τους σταθμούς.

Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος θέλει να φτάσει στον «Άγιο Αντώνιο» όπου οι πύλες είναι ήδη κλειστές, από τον σταθμό της «Αττικής» όπου οι πύλες είναι ακόμη ανοικτές, θα πρέπει να «χτυπήσει» την κάρτα του στην Αττική. Διαφορετικά, δε θα μπορέσει να εξέλθει από τον σταθμό προορισμού του.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET