Είναι viral

Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με το μικρό δράκο είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα!

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε!

Neopolis Team

27 Νοεμβρίου, 2019

Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να κλαίει σε διαφημίσεις; Ωραία, δεν είμαστε μόνο εμείς δηλαδή. Επίσης, δε θα είχε νόημα να σας δείχνουμε τη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έβγαλε η βρετανική εταιρία πολυκαταστημάτων John Lewis & Partners. Θέλει να το ρίξεις το δάκρυ σου για τη νιώσεις.

Γενικότερα, η συγκεκριμένη εταιρία έχει μια παράδοση στις γιορτινές διαφημίσεις, τις οποίες όπως καταλαβαίνεις πολύ εύκολα κι από τα σχόλια στα βίντεο, κάθε χρόνο τις περιμένει πώς και πώς ο κόσμος. Ναι, είναι από αυτές τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που το χέρι σου δεν πάει κατευθείαν στο skip, αντιθέτως χαίρεσαι που έπεσες πάνω της και την παρακολουθείς μέχρι το τέλος, κι ας διαρκεί 2 λεπτά.

Οι διαφημίσεις της εν λόγω εταιρίας είναι τέρμα συγκινητικές, τρυφερές και σίγουρα μες στο mood των εορτών. Επίσης, χτυπάνε στο ευαίσθητο σημείο μας (ίσως γι’ αυτό πλαντάζουμε βλέποντάς τες), καθώς οι πρωταγωνιστές συχνά είναι ζωάκια.

Και φέτος για παράδειγμα, το στόρι αφορά έναν σπάνιο δεσμό μεταξύ ενός μικρού κοριτσιού και ενός δράκου (τι φατσούλα είναι αυτήήή!), με τη φιλία τους να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Αυτό γιατί ο γλυκύτατος δράκος δεν μπορεί να εξωτερικεύσει διαφορετικά τα συναισθήματά του από το να πετάει φλόγες, δημιουργώντας άβολες καταστάσεις.

Το μικρό κορίτσι ωστόσο, σαν φίλη του που είναι – και καθότι πολύ λογικό να μην μπορείς να αντισταθείς σε τέτοιο πλάσμα – βρίσκει έναν χρήσιμο τρόπο να αξιοποιήσει την ιδιαίτεροτητά του αυτή.

Και το μήνυμα της όλης διαφήμισης; Δείξε τους πόσο πολύ τους νοιάζεσαι!

https://www.youtube.com/watch?v=r9D-uvKih_k

Και τώρα που σκουπίσαμε τη μυτούλα μας, να πούμε πως η αλήθεια είναι ότι πέρα από ωραίες και συγκινητικές ταινίες που βγάζει αυτή η περίοδος του χρόνου, συχνά μπαλίτσα παίζουν και οι διαφημίσεις, όπως η παραπάνω καλή ώρα, κι εμείς το μόνο που κάνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι να συγκινούμαστε λίγο από εδώ, λίγο από εκεί… λίγο όλη την ώρα!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET