ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτό είναι το ναρκωτικό που σε σκοτώνει μόλις το αγγίξεις.

To συνθετικό ναρκωτικό «Pink» που έκανε την εμφάνιση του στις Η.Π.Α και είναι υπεύθυνο για τον θάνατο 50 ατόμων, θεωρείται από τους επιστήμονες 7 φορές πιο δυνατό από τη μορφίνη και φυσικά άκρως επικίνδυνο. Αξιωματούχος της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της χώρας (DEA) δήλωσε σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω ναρκωτικού:  «Αν το αγγίξεις, διαλυθεί […]

Default avatar

Guest Author

9 Μαρτίου, 2017

To συνθετικό ναρκωτικό «Pink» που έκανε την εμφάνιση του στις Η.Π.Α και είναι υπεύθυνο για τον θάνατο 50 ατόμων, θεωρείται από τους επιστήμονες 7 φορές πιο δυνατό από τη μορφίνη και φυσικά άκρως επικίνδυνο.

Αξιωματούχος της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της χώρας (DEA) δήλωσε σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω ναρκωτικού: 

«Αν το αγγίξεις, διαλυθεί και εισέλθει στο δέρμα του και στο κυκλοφορικό σύστημα, μπορεί να σου προκαλέσει παρενέργειες υπερβολικής δόσης».

Στο χρώμα είναι λευκό και μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την ηρωίνη. Στις παρενέργειες του συγκαταλέγονται η πρωκτική αιμορραγία, η σοβαρή βλάβη στο νευρικό σύστημα και ο θάνατος. 

Σημειώνεται πως αρχικά, το 1978, φτιάχτηκε από την φαρμακευτική εταιρία UpJohn ως συνθετικό φάρμακο, εναλλακτική λύση για την μορφίνη. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, βγήκε πάλι στην επιφάνεια και μάλιστα με μεγάλη ζήτηση, αφού μπορεί εύκολα να παραγγελθεί από το διαδίκτυο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτέλεια ο καφές στο τραπέζι, από 1η Ιουλίου θα σερβίρεται με αυξημένο ΦΠΑ!

ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανογραφικό: Οι κλάδοι με τη μεγαλύτερη ζήτηση και πολλές θέσεις εργασίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Έχουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών και των βάσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET