ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτό είναι το ναρκωτικό που σε σκοτώνει μόλις το αγγίξεις.

To συνθετικό ναρκωτικό «Pink» που έκανε την εμφάνιση του στις Η.Π.Α και είναι υπεύθυνο για τον θάνατο 50 ατόμων, θεωρείται από τους επιστήμονες 7 φορές πιο δυνατό από τη μορφίνη και φυσικά άκρως επικίνδυνο. Αξιωματούχος της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της χώρας (DEA) δήλωσε σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω ναρκωτικού:  «Αν το αγγίξεις, διαλυθεί […]

Default avatar

Guest Author

9 Μαρτίου, 2017

To συνθετικό ναρκωτικό «Pink» που έκανε την εμφάνιση του στις Η.Π.Α και είναι υπεύθυνο για τον θάνατο 50 ατόμων, θεωρείται από τους επιστήμονες 7 φορές πιο δυνατό από τη μορφίνη και φυσικά άκρως επικίνδυνο.

Αξιωματούχος της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της χώρας (DEA) δήλωσε σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω ναρκωτικού: 

«Αν το αγγίξεις, διαλυθεί και εισέλθει στο δέρμα του και στο κυκλοφορικό σύστημα, μπορεί να σου προκαλέσει παρενέργειες υπερβολικής δόσης».

Στο χρώμα είναι λευκό και μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την ηρωίνη. Στις παρενέργειες του συγκαταλέγονται η πρωκτική αιμορραγία, η σοβαρή βλάβη στο νευρικό σύστημα και ο θάνατος. 

Σημειώνεται πως αρχικά, το 1978, φτιάχτηκε από την φαρμακευτική εταιρία UpJohn ως συνθετικό φάρμακο, εναλλακτική λύση για την μορφίνη. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, βγήκε πάλι στην επιφάνεια και μάλιστα με μεγάλη ζήτηση, αφού μπορεί εύκολα να παραγγελθεί από το διαδίκτυο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET