ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Τα δύσκολα πέρασαν, ήρθε η στιγμή να «ξεχειλίσουμε από ψυχή» παρέα με μια ΑΜΣΤΕΛ!

Η νέα καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ μας καλεί να «Ξεχειλίσουμε από ψυχή», με ένα εμβληματικό τραγούδι και μια δυναμική εικόνα.

Neopolis Team

21 Μαΐου, 2021

Στον αέρα με νέα εμβληματική καμπάνια βρίσκεται η ΑΜΣΤΕΛ, παρακινώντας μας να ελευθερώσουμε όλη τη φλόγα που κρύβουμε μέσα μας. Μας ωθεί να σηκωθούμε και να εκφραστούμε, να τραγουδήσουμε και να αναδείξουμε το ξεχείλισμα της ψυχής μας με κάθε τρόπο!

Σε έναν κόσμο που τον τελευταίο καιρό περισσότερο από ποτέ ζούμε μηχανικά και συγκρατημένα, υπάρχουν πράγματα που ξυπνάνε το μέσα μας, μας αγγίζουν στην ψυχή και μας υποκινούν να απολαύσουμε ξανά, να δημιουργήσουμε, να αγαπήσουμε, να διασκεδάσουμε….να ξεχειλίσουμε και να χαρούμε!    

Υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου» του Διονύση Σαββόπουλου και την επιβλητική φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου, παρακολουθούμε νέους ανθρώπους να ενώνουν τις φωνές τους με την ερμηνεύτρια, δημιουργώντας ένα μοναδικό κολάζ διαχρονικών αναμνήσεων και σημερινών εικόνων, αποτυπωμένα στο γυαλί με έναν «Αμστελικό» τρόπο.  

Η ταινία ενσαρκώνοντας απόλυτα το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας, εστιάζει στη νέα γενιά, σε ανθρώπους με λάμψη στο βλέμμα, με προσωπικότητα, με ζωντάνια και δίψα για την ίδια τη ζωή. Οι ήρωες αυτοί είναι η ψυχή της καμπάνιας, αποτυπώνοντας ένα δυναμικό εικαστικό αποτέλεσμα, που μεταδίδει ενέργεια, φλόγα και ψυχή.

Απολαύστε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ:

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET