fbpx

Φέτος μπορείς να στολίσεις τα γένια σου με λαμπάκια, για να είσαι συνέχεια σε Κρίστμας σπίριτ!


Δε χορταίνεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Θέλεις να σε ακολουθεί όπου βρεθείς κι όπου σταθείς; Αν μπορούσες να στολιστείς σαν το δέντρο, θα το έκανες; Μάντεψε. Πλέον είναι εφικτό!

Ο άνθρωπος εξελίσσεται συνεχώς, ολοένα και περισσότερες ανακαλύψεις γίνονται, οπότε επόμενο ήταν να έρθουν κι αυτά τα νέα.

Προϋπόθεση όμως για να μπορέσεις να στολιστείς τις φετινές γιορτές, είναι να είσαι γενειοφόρος.

Οπότε αυτόματα, γρήγορα-γρήγορα σβήνονται από τη λίστα οι γυναίκες, εκείνοι που έχουν πέντε τρίχες όλες κι όλες, καθώς και οι ορκισμένοι μη-χίπστερς. Οι υπόλοιποι που έχετε γούνα να κρύβει το μισό σας πρόσωπο, είστε εντός κόνσεπτ και άρα, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στις γιορτές.

Φέτος στην αγορά υπάρχει ένα νέο, ανατρεπτικό προϊόν, που φέρνει τα χρωματιστά λαμπάκια πιο κοντά στον άνθρωπο! Αντί λοιπόν να περιορίζονται ως διακοσμητικά του δέντρου ή του κουρτινόξυλου ή του κρεβατιού ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου, από εδώ και πέρα θα διακοσμούν και ανθρώπους (που πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση, μην το ξεχνάμε αυτό). 

Για να γίνουμε πιο σαφείς: πλέον πωλούνται χριστουγεννιάτικα φωτάκια για γένια!

Πρόκειται για καλώδιο των 90 cm – γι’ αυτό σε θέλουμε λίγο Tom Hanks στο Ναυαγό όσον αφορά την πυκνότητα της γενειάδας – και κοστίζει γύρω στα 12€.

Το καλώδιο σταθεροποιείται πάνω στη γενειάδα με μικρά κλιπάκια, εντελώς ανώδυνα. Και προφανώς δε θα χρειάζεται να κουβαλάς γεννήτρια μαζί σου ή να ψάχνεις για πρίζα. Τα λαμπάκια λειτουργούν με μπαταρία, η οποία είναι αρκετά μικρή ώστε να μη δείχνει άσχημα στο μάτι. Όλα μελετημένα είναι, μην ανησυχείς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Firebox, η εταιρεία που της ήρθε αυτή η «φωτεινή» ιδέα:

Μπορεί να μοιάζουν με νεραϊδοφωτάκια, αλλά είναι τόσο μικροσκοπικά ώστε να στέκονται άνετα στα γένια.

Επίσης, σε περίπτωση που βαρεθείς τα χρώματα που φεγγοβολούν κάτω από τη μύτη σου – κυριολεκτικά – έχεις τη δυνατότητα να τα αλλάξεις. Πόσο πιο φάμπιουλας!

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές «οδηγίες χρήσης» που έρχονται μαζί με τα λαμπάκια. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση βροχής, σε παρτάκια που παίζουν ποτά και γενικότερα όταν υπάρχει κίνδυνος να βραχούν.

Αν πάλι δεν τη θες τόση λάμψη πάνω σου, αλλά ούτε και να είσαι εκτός από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, υπάρχει εναλλακτική.

Προτίμησε χριστουγεννιάτικες μπάλες να διακοσμήσουν τα γένια σου. Έχουν την ίδια λογική, καθώς κουμπώνουν κι αυτές με κλιπάκια στην τρίχα, ενώ η τιμή τους είναι κοντά στα 9€. Το πακέτο περιλαμβάνει 12 στολίδια, οπότε να σου πω την αλήθεια ίσως και να συμφέρει περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, όποια κι από τα δύο προτιμήσεις, σε καλό θα σου βγει. Θα νιώσεις στο πετσί σου τα Χριστούγεννα για φέτος και θα δώσεις και λίγη λάμψη στον κόσμο γύρω σου.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET