Μύθοι για το στοματικό σεξ που πρέπει επιτέλους να καταρριφθούν!


Γιατί καλό είναι, κάποια πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους. Άσχετα από το τι ακούγεται δεξιά κι αριστερά…

Μύθος 1: Οι άντρες θέλουμε να τελειώνουμε στο στόμα της κοπέλας

Ερεθιστικό μεν, όχι απαραίτητο δε. Καλό είναι να ξεκαθαριστεί αυτή η λεπτομέρεια, καθώς έχει επικρατήσει η άποψη πως εκεί κρύβεται όλο το μυστικό της απόλαυσης των αντρών, κατά την κορύφωσή τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που παίζουν μεγαλύτερο ρόλο.

Μύθος 2: Το deep throating είναι απαραίτητο

stomatiko2

Παρομοίως με τον Μύθο #1. Κατά τη διάρκεια του στοματικού, αυτό που πραγματικά ερεθίζει έναν άντρα, είναι η απόλαυση στα μάτια της παρτενέρ του. Αν αυτή επιτευχθεί, δεν έχει την παραμικρή σημασία ούτε τα εκατοστά διείσδυσης, ούτε το σημείο εκσπερμάτισης. Απλά πράγματα.

Μύθος 3: Δεν υπάρχουν στάσεις στο στοματικό

[scis id=»59″]

Κι όμως, δεν φαντάζεστε πόσοι νέοι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό. Και να πει κανείς, πως υπάρχει δικαιολογία για μια τέτοια άποψη, να λέγαμε χαλάλι. Τι 69, τι στα πλάγια, τι στα όρθια και δε συμμαζεύεται. Ολόκληρα kama sutra μόνο για στοματικό έχουν βγει, προς ενημέρωση ορισμένων…

Μύθος 4: Το στοματικό δεν είναι κέρατο

stomatiko4

Είμαστε βέβαιοι πως το έχετε ακούσει τουλάχιστον 10 φορές στη ζωή σας, για να μην πούμε οτι το έχετε χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα, άλλες τόσες. Τα πράγματα ωστόσο, είναι πολύ απλά. Με το στοματικό σεξ έρχεσαι σε οργασμό, μπορείς να κολλήσεις ΣΜΝ κι εκφράζεις τον πόθο σου για κάποιον/α. Συνεπώς, ναι, είναι σεξ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Μύθος 5: Είναι λάθος το άγγιγμα των δοντιών

Κανένας κόσμος δεν καταστράφηκε και καμία σχέση δε διαλύθηκε, επειδή λίγο δοντάκι έγινε αισθητό στην ευαίσθητη περιοχή του άντρα. Να τα λέμε αυτά, γιατί έχουμε ακούσει ακόμη κι ατάκες του στυλ: «Καλύτερο στοματικό από γυναίκα με βγαλμένη, τεχνητή οδοντοστοιχία, δεν έχει!»…

Μύθος 6: Δεν υπάρχει σεξ χωρίς στοματικό

Το στοματικό, ούτε είναι, ούτε πρόκειται να γίνει προαπαιτούμενο σε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Αν μια μέρα δεν υπάρχει όρεξη ή ο κατάλληλος χώρος ή ο χρόνος ή οτιδήποτε άλλο ξέρω ΄γω, για να συμπεριληφθεί κι αυτό το κομμάτι στη φάση, δε σημαίνει οτι ακυρώνονται όλα τα υπόλοιπα. Ας χαλαρώσουμε λίγο.

Μύθος 7: Αν δεν τελειώσει ο άντρας αμέσως, η γυναίκα δεν είναι αρκετά καλή

stomatiko7

Αυτός κι αν είναι μύθος. Ένας μύθος που όχι μόνο δε στέκει (έλεος δηλαδή) αλλά επιβεβαιώνει και την άποψη πως οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν. Διότι όταν ο άντρας τελειώνει γρήγορα, ξενερώνουν και θεωρούν το σεξ αποτυχημένο. Από την άλλη, όταν αργεί απογοητεύονται και θεωρούν πως κάτι κάνουν λάθος. Κοινώς, μονά ζυγά…

Μύθος 8: Τα χέρια πρέπει να μένουν «εκτός παιχνιδιού»

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Το γεγονός πως για κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του στοματικού, καλό είναι να μη συμμετέχουν τα χέρια της κοπέλας, δε σημαίνει πως αυτό πρέπει να συνεχιστεί για πολύ. Διαφορετικά η φάση καταντά μονότονη, βαρετή, ακόμη και …ξενέρωτη. Αλλαγή τακτικής λοιπόν!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET