Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

Και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την κομπίνα τους.

Neopolis Team

29 Φεβρουαρίου, 2024

Αξίζει να λέγεσαι φοιτητής και να τρως τα χρόνια σου στις εξεταστικές, μόνο αν είναι να καταφέρεις να σπάσεις το σύστημα στη λοταρία και να κάνεις δικά σου κάτι… «εκατομαμμύρια». Όχι να κερδίσεις από τύχη σαν άλλος Σάββας Κατσίκης και ύστερα από μόνιμους κουβάδες, αλλά επειδή εσύ και οι φίλοι σου συνεργαστήκατε (κάτι σαν αυτό που συμβαίνει στις εξετάσεις αλλά με πολύ καλύτερη επιβράβευση από έναν βαθμό).

Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πρίνστον το έκαναν, πετυχαίνοντας 66 νικηφόρους λαχνούς σε 4 πολιτείες, οι οποίοι σε χρήματα μεταφράζονται ως 6 εκατ. δολάρια (περίπου 5,5 εκατ. ευρώ). Καθόλου άσχημο ποσό να έχει κανείς στο λογαριασμό του πριν ακόμα πάρει πτυχίο. At this point, τι να το κάνεις καν το πτυχίο;

Ενώ δεν έχει αποδειχτεί ότι η ομάδα των συμφοιτητών που αποτελείται από τους Manuel Montori IV, Matthew Gibbons, Hannah Davinroy και Zoë Buonaiuto, χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους για να πετύχει το σκοπό της, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι 4 τους έφτιαξαν μια κομπίνα που τους χάρισε τα εκατομμύρια πίσω στο 2020. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Good Morning America, ο Phillip Stark – καθηγητής Στατιστικής στο Παν/μιο της Καλιφόρνια:

«Είτε είναι οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο, ή βρήκαν έναν τρόπο να χτυπήσουν το σύστημα».

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για να τους προσάψουν κατηγορίες και να τους πάρουν τη χαρά απ’ τα χέρια. Πέρα από το ότι o Manuel Montori είχε πετύχει και το τυχερό λαχείο των 100.000 δολαρίων το 2019. 🥴

Συγκεκριμένα όμως, η τακτική της ομάδας ήταν να αποκτήσει χιλιάδες λαχεία από διάφορες περιοχές (Ιντιάνα, Μιζούρι, Ουάσινγκτον και Κολούμπια), αφήνοντας τους πωλητές σε κατάσταση σοκ με τα χιλιάδες δολάρια που ξόδεψαν σε αυτά. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα μόνο τυχερό λαχείο από το Μιζούρι και μέσω αυτού κατάφεραν να κερδίσουν 5 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται επίσης ότι και τα 4 αυτά ονόματα συνδέονται με την εταιρεία Black Swan Capital LLC, ιδρυτής της οποία είναι ο Montori. Οι ειδικοί λοιπόν, εκτιμούν ότι αξιοποίησαν δημόσια δεδομένα για να αυξήσουν τις πιθανότητες της νίκης τους. Και πάλι, δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Κάποια στιγμή ίσως μάθουμε τίποτα παραπάνω (και κάνουμε τα κανονίσματά μας) από τους ίδιους τους νικητές των ποσών, όταν πια θα έχουν εξασφαλίσει ότι τα χρήματα θα μείνουν μαζί τους.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET