Μύκονος | Δημιούργησαν την πιο μεγάλη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης!


Όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά μέσα, ανάμεσα τους οι Times και ο Independent, μιλούν για την πιο μεγάλη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης, που άνοιξε στο νησί των ανέμων, την κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο διάσημα νησιά στο πλανήτη, καθώς πλήθος διασημοτήτων την επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Φέτος, ειδικά έχει την τιμητική της αφού φιλοξένησε αρκετούς αστέρες του Hollywood αλλά και γενικότερα της διεθνούς σκηνής.

Το SantAnna, λοιπόν, η μεγαλύτερη υπαίθρια πισίνα της Ευρώπης, δε θα μπορούσε να κατασκευασθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στη Μύκονο!

Η τεράστια πισίνα μεγέθους 6.000 τ.μ, αποτελείται από θαλασσινό νερό και περιβάλλεται από ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με πολλές μικρές καμπάνες, φοίνικες και ξαπλώστρες και την υπογραφή της Liberty Construction and Development.

To beach bar με τον πρωτότυπο αυτό σχεδιασμό είναι ιδέα των δημιουργών του εστιατορίου Nice-n-Easy. Σημειώνεται, μάλιστα, πως όσοι επισκεφτούν την πισίνα μπορούν να απολαύσουν και άλλες παροχές όπως δύο εστιατόρια και τρία μπαρ, μπουτίκ ρούχων, σπα και γυμναστήριο.

«Η Μύκονος είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός με πολύ απαιτητικούς επισκέπτες και με αυτό το τρόπο καταφέρνουμε να εξυπηρετήσουμε πολλούς διαφορετικούς πελάτες. Θέλαμε να προσφέρουμε μια ζωηρή ατμόσφαιρα αλλά σε ένα χαλαρό και καλιασθητο περιβάλλον για όλους τους τύπους, και για οικογένειες και για παρέες, και για μεμονωμένες επισκέπτες», δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ιδιοκτήτης του Nice-n-Easy.

Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, ένα δροσιστικό κοκτέιλ μέσα σε αυτήν την πισίνα, φωνάζοντας δυνατά «Μυκονόόόός!»; Νομίζω, πως δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET