Τιβί

My Style Rocks: Σκούρα τα έχουν βρει με τη Χατζηπαντελή, παίζεται αν θα συνεχίσει!

Η Βίκυ Καγιά αισθάνεται δικαιωμένη.

Neopolis Team

5 Οκτωβρίου, 2023

Ξεκινώντας τη σεζόν, το My Style Rocks είχε ως σημαντικό χαρτί τη Σοφία Χατζηπαντελή. Λίγο καιρό μέσα στη νέα σεζόν, το MSR παθαίνει GNTM και θέλει να λήξει τη συμφωνία του με το Ελληνοκύπριο μοντέλο, γιατί κάπου έχουν χαθεί στη μετάφραση. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η παραγωγή λέγεται ότι έχει κουραστεί με τη συμπεριφορά της 26χρονης κριτή και τις τρελές απαιτήσεις της, ψάχνοντας αντικαταστάτη στα πρόσωπα δυνατών ονομάτων. Αυτά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς η ουσία βρίσκεται στο ότι το παιχνίδι μόδας χάνει ένα πρόσωπο που δημιουργούσε πολλά memes. Για εμάς τουλάχιστον, αυτό είναι μια απώλεια που πονάει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neopolis.gr (@neopolisgr)

Σίγουρα και ο ΣΚΑΪ δυσκολεύεται να διώξει ένα τέτοιο πρόσωπο, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ του ‘Happy Day’ στον Alpha, η Χατζηπαντέλη φέρεται να δημουργεί περισσότερα προβλήματα στο πλατό με την έντονη προσωπικότητα και συμπεριφορά της, καθώς επίσης και με τη δυσκολία της να μιλήσει ελληνικά.

«Έχουν αναστενάξει τα backstage», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, δικαιώνοντας τη Βίκυ Καγιά που είχε αποκτήσει πρώτη beef με το 26χρονο μοντέλο στο περσινό GNTM.

Έτσι, με τις πρόωρες αποχωρήσεις της από παραγωγές, η Σοφία Χατζηπαντελή κολλάει τη φήμη της «δύσκολης συνεργάτιδας» στο όνομά της, που μάλλον δε θα βοηθήσει να την ξαναδούμε κάπου στην τηλεόραση.

Αν όντως ισχύσει η αποχώρησή της από το MSR και έχουν λίγο χιούμορ οι παίκτριες, θα την αποχαιρετήσουν με ένα remake του «Εγώ είμαι εδώ, εσύ είσαι εκεί!».

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET