ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 μύθοι σχετικά με το λεσβιακό σεξ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Το ‘χατε δεν το ‘χατε, πάλι θα μας κάνετε να ασχοληθούμε με πράγματα που ήδη έχουμε αναλύσει κι έχουν χιλιοειπωθεί. Αυτή η κοινωνία ρε φίλε, δεν θα πάει ποτέ μπροστά! Και δε θα πάει μπροστά γιατί οι Έλληνες δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να αποτάξουν από πάνω τους όλα τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και τα […]

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2017

Το ‘χατε δεν το ‘χατε, πάλι θα μας κάνετε να ασχοληθούμε με πράγματα που ήδη έχουμε αναλύσει κι έχουν χιλιοειπωθεί. Αυτή η κοινωνία ρε φίλε, δεν θα πάει ποτέ μπροστά! Και δε θα πάει μπροστά γιατί οι Έλληνες δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να αποτάξουν από πάνω τους όλα τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα που περνούν από γενιά σε γενιά. Λεσβιακό σεξ λοιπόν. Δύο γυναίκες που αναπτύσσουν μεταξύ τους σεξουαλικές σχέσεις. Φαντάζεσαι «ψαλίδια», ευφάνταστα sex toys και στραπόν; Λάθος κάνεις!

Αυτοί είναι οι πιο κοινοί μύθοι που αφορούν το λεσβιακό σεξ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα:

#1 Όλες οι λεσβίες μισούν τους άνδρες

Εγώ ήξερα ότι οι άνθρωποι που παραπονιούνται περισσότερο για τους άνδρες είναι οι straight γυναίκες. Οι λεσβίες ποσώς ενδιαφέρονται. Γενικά, οι άνθρωποι «μισούν» ο ένας τον άλλο, όταν θέλουν κάτι το οποίο δεν μπορούν να πάρουν από αυτόν. Οι λεσβίες τι να θέλουν από έναν άνδρα; Τη φιλία του το πολύ – πολύ.

#2 Στη σχέση, η μία από τις δύο είναι ο «άνδρας»

Πφφφφ, άντε πάλι. Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια κοπέλα από τις δύο το αρσενικό στοιχείο. Μιλάμε για δύο γυναίκες εξάλλου. Οι άνθρωποι βέβαια έχουν την εντύπωση ότι αν μία από τις δύο δεν έχει το ρόλο του άνδρα, η σχέση δεν καταφέρνει να λειτουργήσει. Ούτε καν.

#3 Όλες οι λεσβίες είναι ειδήμονες στο στοματικό σεξ

Επειδή το στοματικό σεξ είναι το βασικό είδος σεξ μεταξύ των λεσβίων, υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι οι γυναίκες είναι μάστερ σε αυτό. Όχι. Μην ξεχνάς πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό από το άλλο. Ο καθένας έχει διαφορετικά σημεία που πυροδοτούν τον ερεθισμό  και την απόλαυσή του και χρειάζεται διαφορετική προσπάθεια κάθε φορά για να τα «ξεκλιδώσει» κανείς.

#4 Δεν πρόκειται για σεξ, αν δεν χρησιμοποιηθεί στραπόν

Βασικά δεν υπάρχουν αναλλοίωτοι κανόνες για το τι καθιστά το λεσβιακό σεξ. Δυνητικά κάθε φορά η καθεμιά μπορεί να έρθει σε οργασμό με ή χωρίς τη χρήση στραπόν ή sex toys. Ο καθένας έχει τη δική του ιδέα για το τι είναι σεξ. Για άλλους είναι η διείσδυση και για άλλους αρκεί το στοματικό. Γούστα είναι αυτά.

#5 Το λεσβιακό σεξ είναι συναισθηματικό κι όχι βιτσιόζικο

Και ποιος το ορίζει αυτό δηλαδή; Το σεξ έχει τις φάσεις και τις διαθέσεις του όπως κι οι άνθρωποι. Κάποιες στιγμές έχεις ανάγκη από συναίσθημα, χουχούλιασμα και βαθιά σύνδεση κι άλλες φορές θες να βγάλεις στο κρεβάτι τις φαντασιώσεις και τη σεξουαλικότητά σου. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο μόνο. Είναι αναλόγως την κάθε φορά.

#6 Σε όλες τις λεσβίες αρέσει η διείσδυση

Λάθος. Μερικές λεσβίες δεν είναι καθόλου εξοικειωμένες με τη διείσδυση και μάλιστα δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό από το σημείο G. Για κάποιες η διείσδυση δεν είναι απαραίτητη, για να φτάσουν στην κορύφωση. Άσε, που οι λεσβίες είναι μάστερ στον κλειτοριδικό οργασμό.

#7 Αν σου αρέσει η αίσθηση του στραπόν, ενδόμυχα ποθείς το πέος

Καταρχάς, ένας δονητής δεν υποκαθιστά το πέος. Μπορεί η αίσθηση να είναι πάνω κάτω η ίδια, αλλά στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για ένα sex toy ενώ στη δεύτερη για ένα ανθρώπινο όργανο. Το ότι αρέσει σε μία λεσβία το σεξ με στραπόν, δεν υποθάλπει ταυτόχρονα έλξη προς το αντίθετο φύλο.

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET