Τιβί

Παίκτης του πρώτου Survivor ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο! Μπορείς να μαντέψεις;

Μπουμ! Έσκασε βόμβα μεγατόνων για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την φήμη που μόλις κυκλοφόρησε, αγαπημένος πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ετοίμασε βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (aka Μισθοφόρος) πρόκειται να κάνει ένα guest στο δεύτερο Survivor, χωρίς βέβαια ακόμα να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο επιχειρηματίας μάλιστα πόσταρε ένα βίντεο […]

Δήμητρα Πραντάλου

21 Φεβρουαρίου, 2018

Μπουμ! Έσκασε βόμβα μεγατόνων για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την φήμη που μόλις κυκλοφόρησε, αγαπημένος πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ετοίμασε βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (aka Μισθοφόρος) πρόκειται να κάνει ένα guest στο δεύτερο Survivor, χωρίς βέβαια ακόμα να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο επιχειρηματίας μάλιστα πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει να έχει ετοιμάσει βαλίτσα, μόνο που τα μάτια όλων μας έπεσαν πάνω στο περίφημο μαγιό με καρπούζια που φορούσε ο ίδιος στο παιχνίδι.

Την είδηση της… επιστροφής στα παλιά του λημέρια αποκάλυψε και η Σίσσυ Ζωιοπούλου, η διαχειρίστρια της σελίδας του official fans του Survivor στο Facebook.

Κρατάμε φυσικά τις επιφυλάξεις μας, αλλά το σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε οποιοδήποτε ρόλο τον Μισθοφορό ξανά στο παιχνίδι.

 

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET