Τιβί

Παίκτης του πρώτου Survivor ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο! Μπορείς να μαντέψεις;

Μπουμ! Έσκασε βόμβα μεγατόνων για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την φήμη που μόλις κυκλοφόρησε, αγαπημένος πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ετοίμασε βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (aka Μισθοφόρος) πρόκειται να κάνει ένα guest στο δεύτερο Survivor, χωρίς βέβαια ακόμα να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο επιχειρηματίας μάλιστα πόσταρε ένα βίντεο […]

Δήμητρα Πραντάλου

21 Φεβρουαρίου, 2018

Μπουμ! Έσκασε βόμβα μεγατόνων για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την φήμη που μόλις κυκλοφόρησε, αγαπημένος πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ετοίμασε βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (aka Μισθοφόρος) πρόκειται να κάνει ένα guest στο δεύτερο Survivor, χωρίς βέβαια ακόμα να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο επιχειρηματίας μάλιστα πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει να έχει ετοιμάσει βαλίτσα, μόνο που τα μάτια όλων μας έπεσαν πάνω στο περίφημο μαγιό με καρπούζια που φορούσε ο ίδιος στο παιχνίδι.

Την είδηση της… επιστροφής στα παλιά του λημέρια αποκάλυψε και η Σίσσυ Ζωιοπούλου, η διαχειρίστρια της σελίδας του official fans του Survivor στο Facebook.

Κρατάμε φυσικά τις επιφυλάξεις μας, αλλά το σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε οποιοδήποτε ρόλο τον Μισθοφορό ξανά στο παιχνίδι.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET