ΕΛΛΑΔΑ

Μουσείο Ακρόπολης | Γιορτάζει 8 χρόνια και προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλους.

Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει και θέλοντας να ευχαριστήσει τους 11.000.000 επισκέπτες που έχουν περάσει την είσοδο του, προσφέρει σε όλους δωρεάν είσοδο την Τρίτη 20 Ιουνίου.  Ο εορτασμός θα περιλαμβάνει παρουσίαση βίντεο για τα σπήλαια της Ακρόπολης και τα ευρήματα αυτών, στο ισόγειο του Μουσείου ενώ στις 9 το […]

Default avatar

Guest Author

15 Ιουνίου, 2017

Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει και θέλοντας να ευχαριστήσει τους 11.000.000 επισκέπτες που έχουν περάσει την είσοδο του, προσφέρει σε όλους δωρεάν είσοδο την Τρίτη 20 Ιουνίου. 

Ο εορτασμός θα περιλαμβάνει παρουσίαση βίντεο για τα σπήλαια της Ακρόπολης και τα ευρήματα αυτών, στο ισόγειο του Μουσείου ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο συναυλία με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής. Σολίστ θα είναι ο Βασίλης Λέκκας, η Alexandra Gravas, ο Μπάμπης Βελισάριος και η Φιλιώ Σέρβου.

Σημειώνεται πως οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο θα είναι ανοιχτοί από το πρωί έως τα μεσάνυχτα ενώ από τις 8 και μετά θα εφαρμοστεί η ελεύθερη είσοδος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET