Μουσική

Μόνο εγώ ξενέρωσα με την «πολυαναμενόμενη» συνεργασία Φουρέιρα – Snoop Dogg;

Mε τον Snoop Dogg να ραπάρει 30 δεύτερα όλα κι όλα και τη Φουρέιρα να παλεύει με τα αγγλικά σε κάθε ρεφρέν, ε δεν το λες και τραγούδι της χρονιάς. 

Δαμιανός Σανταλίδης

7 Απριλίου, 2019

Πριν λίγες μέρες ακουγόταν σαν αστείο και να που τώρα έγινε πραγματικότητα!

Η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τον it’s the motherfuckin D-O-double-G, Snoop Dogg είναι γεγονός και όλοι οι Έλληνες νιώθουμε πλέον «ιντερνάσιοναλ».

Σας τα ελέγε η Δήμητρα για το πόσο τίμιο φαινόταν το νέο κομμάτι της queen της ελληνικής pop και πόσο ΟΥΑΟΥ ήταν η φάση που θα εμφανιζόταν το όνομά της δίπλα σε αυτού του τιτάνα μπαφιάρη (sorry Snoop, αλλά μεταξύ κατεργαρέων… ειλικρίνεια).

Anyway, εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι τσάμπα τόσος ενθουσιασμός τελικά… Μιλώντας εκ του αποτελέσματος πάντα.

Διότι, όσο intrigued και proud κι αν νιώσαμε γι’ αυτή τη συνεργασία, άλλο τόσο ξενερωμένος δηλώνω παρακολουθώντας την.

Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα τόσο θρυλικό κομμάτι, μια επανεκτέλεσή του αποτελεί ευαίσθητη υπόθεση. Και δυστυχώς, οι όποιες ανησυχίες έτρεφα γύρω από αυτό το remake αποδείχτηκαν βάσιμες. Τραγούδια σαν κι αυτά καλό είναι να μην τα ακουμπάμε, γιατί βρίσκονται τόσο ψηλά στην εκτίμησή μας, που οτιδήποτε άλλο μοιάζει απλώς με φτηνή απομίμηση. Αν και ορισμένοι καναπεδάκηδες, που δεν πολύ-ξέρουν τι τους γίνεται από μουσική, εκθείασαν το νέο αυτό «χιτ» χαρακτηρίζοντάς το ακόμη και ως το «τραγούδι της χρονιάς». Ακούνε Light αυτοί, τι ξέρουμε εμείς; 

Sorry κιόλας αλλά με τον Snoop Dogg να ραπάρει 30 δεύτερα όλα κι όλα και τη Φουρέιρα να παλεύει με τα αγγλικά σε κάθε ρεφρέν, ε δεν το λες και τραγούδι της χρονιάς. 

Όχι ότι καιγόταν το αυτί μας να ακούσει λίγο παραπάνω Snoop, αλλά κακά τα ψέματα, τ’  όνομά του ήταν εκείνο που προκάλεσε τον ντόρο στο πανελλήνιο. Το τραγούδι μάλιστα, φαίνεται ν’ ανήκει στον 28χρονο KAAN, με τους άλλους δύο καλλιτέχνες να παρουσιάζονται ως featured artists. Δικαίως.

Επίσης, ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε αστείο ότι ο Snoopy δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά στο Sirens στα social media του; Μια ματιά να ρίξεις στο Ιnsta του, και λίγο… στα π@π@ρι@ του η φοβερή και τρομερή συνεργασιάρα! Μάλλον μόνο εμείς χεστήκαμε τόσο από τη χαρά μας. Τα Αμερικανάκια δεν είχαν την ίδια ανυπομονησία για το τραγούδι του 2019 φαίνεται…

Υ.Γ. 1 Όσο καλή ή κακή αν θεωρεί κανείς τη Φουρέιρα φωνητικά, όσο κι αν το ‘χει ή όχι με τα ξενόγλωσσα κομμάτια, η αλήθεια είναι ότι η σκηνική της παρουσία μετράει πολύ!

Υ.Γ. 2 Ελένη μου, no hard feelings, αλλά αυτό το κομμάτι απλά δε μ’ αρέσει όπως το καταντήσατε. Κι ίσως, χωρίς να θέλω να σε ξεσκεπάσω, να το έκανες σαν αγγαρεία μόνο και μόνο λόγω…ονόματος. Ξέρεις εσύ…

Υ.Γ. 3 Όσον αφορά τους άλλους δύο; Περνάτε απλά αδιάφοροι!

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET