ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Ποιος είπε οτι οι «χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ»; Το party που δεν πρέπει να χάσεις με την καμία!

Χώρισες και είσαι στα πατώματα; Όλα γύρω σου σου φταίνε και προσπαθείς να θάψεις τον πόνο σου στο ποτό και τις …πάστες; Κι όμως, σου έχουμε μια καλύτερη λύση για να απαλύνεις τον πόνο σου. Το «Μόλις Χώρισα» είναι το καλύτερο party της πόλης και «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά και την ψυχή σου! Γιατί ο […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2017

Χώρισες και είσαι στα πατώματα; Όλα γύρω σου σου φταίνε και προσπαθείς να θάψεις τον πόνο σου στο ποτό και τις …πάστες; Κι όμως, σου έχουμε μια καλύτερη λύση για να απαλύνεις τον πόνο σου.

Το «Μόλις Χώρισα» είναι το καλύτερο party της πόλης και «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά και την ψυχή σου! Γιατί ο λαός μπορεί να λέει πως οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ, για εμάς όμως, κάθε άλλο παρά ισχύει η παραπάνω άποψη.

Στα δυτικά προάστια και πιο συγκεκριμένα στο «Φοίνικας club», αποφάσισαν (και) αυτόν τον χειμώνα, να γιορτάσουν τον χωρισμό! Από τη μία, μοναδικοί DJs που ξέρουν ακριβώς τι θέλεις να ακούσεις κι από την άλλη έμπειροι barmen που θα σεβρίρουν όχι μόνο τον ουρανίσκο αλλά όλο σου το είναι, υπόσχονται ατελείωτη κι αξέχαστη διασκέδαση.

Η ομάδα του «Μόλις χώρισα» φροντίζει ώστε να μην στεναχωρηθείς ούτε λεπτό. Αυτόν τον χειμώνα πες τα πράγματα με το όνομά τους και μετά πιες για να ξεχάσεις. Άλλωστε, μην ξεχνάς, τη νύχτα όλα είναι λίγο πιο εύκολα και κάθε σκέψη γίνεται τραγούδι που θα τραγουδήσεις μαζί μας!

 

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET