ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ αύριο η Αθήνα. | Δείτε ποιες ώρες!

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως προχωρούν στη στάση εργασίας καθώς θέλουν να «καταγγείλουν με αυτόν τον τρόπο την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2015

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως προχωρούν στη στάση εργασίας καθώς θέλουν να «καταγγείλουν με αυτόν τον τρόπο την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία των υπευθύνων για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος».

Τα Σωματεία Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (ΣΗΕΚ), Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (ΣΗΤΑ), Σύλλογος εργαζομένων Τραμ (ΣEΤ) και Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, σε κοινή ανακοίνωση τους σημειώνουν ότι στο νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης που αποτελεί και παράρτημα του τελευταίου νόμου (4337/15), δεν υπάρχει κάποιος στρατηγικός σχεδιασμός, ούτε ποσοτικά στοιχεία -προβλέψεις ή στόχοι- που να εκτιμούν το όφελος που θα προκύψει.

Όπως καταλαβαίνετε, όσοι έχετε να μετακινηθείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο το απογευμα προς βραδάκι, πρέπει να κάνετε τον ανάλογο προγραμματισμό!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET