ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται το Ηλεκτρονικό Εισιτήριο στα ΜΜΜ | Δείτε από πότε θα το χρησιμοποιούμε.

Ένα βήμα παραπέρα πήγε το έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των Συγκοινωνιών Αθηνών, μετά την πραγματοποίηση της τελετής αρχικοποίησης κλειδιών ασφαλείας του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου. Φυσικά και πρόκειται μόνο για την πρώτη φάση του έργου, η οποία όμως αποτελεί την καρδιά της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα ΜΜΜ της Αθήνας. Στην τελετή δημιουργήθηκαν τα τρία […]

Neopolis Team

24 Νοεμβρίου, 2015

Ένα βήμα παραπέρα πήγε το έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των Συγκοινωνιών Αθηνών, μετά την πραγματοποίηση της τελετής αρχικοποίησης κλειδιών ασφαλείας του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου.

Φυσικά και πρόκειται μόνο για την πρώτη φάση του έργου, η οποία όμως αποτελεί την καρδιά της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα ΜΜΜ της Αθήνας. Στην τελετή δημιουργήθηκαν τα τρία κλειδιά του συστήματος, τα οποία προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια στο σύστημα, από τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη την εκπρόσωπο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) κ. Παναγιώτα Σαρούκου και τον διευθύνοντα σύμβουλο του αναδόχου σχήματος που υλοποιεί το έργο, κ. Γιώργο Αγραφιώτη.

Σύμφωνα με όσα έχουμε ακούσει έως σήμερα τον Οκτώβριο του 2016 το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί δοκιμαστικά, ενώ ο στόχος όλων είναι από την 1η Ιανουαρίου του 2017 να καταργηθούν τα «παλιά» χάρτινα εισιτήρια.

Το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα αξιοποιηθεί πρώτα στα λεωφορεία και μετά στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και το ΤΡΑΜ.

Δείτε παρακάτω το .pdf της Παρουσίασης για το Ηλεκτρονικό Εισιτήριο:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET