ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Μητροπολιτικό Κολλέγιο | Μεγάλος χορηγός του Προμηθέα Πάτρας, της ομάδας «φαινόμενο»!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεκινά δυναμικά την παρουσία του στην πόλη της Πάτρας! Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα έγινε μεγάλος χορηγός του Προμηθέα Πάτρας, για τη σεζόν 2021-22. Πρόκειται για την πατρινή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε «φαινόμενο» διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στο […]

Neopolis Team

23 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεκινά δυναμικά την παρουσία του στην πόλη της Πάτρας! Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα έγινε μεγάλος χορηγός του Προμηθέα Πάτρας, για τη σεζόν 2021-22.

Πρόκειται για την πατρινή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε «φαινόμενο» διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών στην Προπονητική και Φυσική Αγωγή, στη Φυσικοθεραπεία, στη Διαιτολογία και σε άλλες σχετικές Επιστήμες Υγείας και Αθλητισμού που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Πάτρα, θα έχουν πρόσβαση – ως κομμάτι της πρακτικής τους άσκησης – στο club της ομάδας.

Στη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε για την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας, παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό –ΑΚΜΗ, κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, ο πρόεδρος του Προμηθέα κ. Χρήστος Μήλας και ο Αντιπρόεδρος του club, κ. Θανάσης Τριανταφυλλίδης.

Ο Πρόεδρος του Προμηθέα, κ. Μήλας, -μεταξύ άλλων- τόνισε:

Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς η συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο! Έχοντας ως ραχοκοκαλιά το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», θεωρούμε την εκπαίδευση αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ευχήθηκε η νέα σεζόν να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας κανονικότητας για όλο τον κόσμο.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Ροδόπουλος δήλωσε σθενάρα πόσο μεγάλη τιμή είναι για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο να αποτελεί αρωγό στη συνεχή προσπάθεια του Προμηθέα για τίτλους και διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι η έλευσή μας στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, ξεκινάει με τη συνεργασία με ένα πραγματικά μεγάλο αθλητικό club! Εκατοντάδες νέα παιδιά στις ακαδημίες, τμήματα υποδομής, καινοτόμο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», οργάνωση, διαδικασίες, πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, όραμα και προσήλωση στον στόχο! Στον εκπαιδευτικό μας οργανισμό ο Αθλητισμός, και οι αξίες που απορρέουν από αυτόν, αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό πυλώνα. Γι’ αυτό και στηρίζουμε διαχρονικά οργανισμούς, πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως επίκεντρο την προώθηση του Αθλητισμού, εμπλέκοντας δημιουργικά στη διαδικασία τη φοιτητική και ακαδημαϊκή μας κοινότητα. Η απόφασή μας να συμμετάσχουμε ως Μεγάλος Χορηγός Εκπαίδευσης στον Προμηθέα, έρχεται ως επακόλουθο της αντίληψης και των αξιών της Διοικητικής Ομάδας του club για το ρόλο της Εκπαίδευσης. Στη βάση αυτή, η συνεργασία μας θα είναι πολυδιάστατη υλοποιώντας από κοινού μια σειρά από ενέργειες με εκπαιδευτικό και κοινωνικό αποτύπωμα.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET