ΕΛΛΑΔΑ

Μην ξεχαστείς, έχει στάση εργασίας σήμερα σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ – Τι ώρες κλείνουν!

Μετά την στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι των Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Παρασκευή, προχωρούν εκ νέου σε κινητοποίηση σήμερα, ζητώντας άμεση λύση στα προβλήματά τους από την πολιτική ηγεσία. Πιο συγκεκριμένα, οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν από τις 21:00 έως και την λήξη της βάρδιας, ενώ οι συρμοί θα αποσύρονται λίγο νωρίτερα προς τα μηχανοστάσια, […]

Neopolis Team

3 Ιουνίου, 2019

Μετά την στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι των Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Παρασκευή, προχωρούν εκ νέου σε κινητοποίηση σήμερα, ζητώντας άμεση λύση στα προβλήματά τους από την πολιτική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα, οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν από τις 21:00 έως και την λήξη της βάρδιας, ενώ οι συρμοί θα αποσύρονται λίγο νωρίτερα προς τα μηχανοστάσια, όπως είναι λογικό. Να σημειωθεί πως τελευταία δρομολογια του τραμ θα ξεκινήσουν από τις 19:30.

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση των σωματείων:

«Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς διαμαρτυρόμαστε και εκφράζουμε την αντίθεση μας και τις τεκμηριωμένες ανησυχίες μας, για την συνεχιζόμενη κατεύθυνση μεθόδευσης για απαξίωση των δομών και των υποδομών των μέσων της ΣΤΑ.ΣΥ, όπως αυτές προκύπτουν από την τραγική έλλειψη υλικών, ανταλλακτικών, αναλώσιμων και προσωπικού.

Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, λύσεις και απαντήσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο ακέραιο η απρόσκοπτη παροχή συγκοινωνιακού έργου, προσιτό οικονομικά για τους πολίτες, προκειμένου να παραμείνει το σιδηροδρομικό δίκτυο ασφαλές και αξιόπιστο για το επιβατικό κοινό, διατηρώντας την μορφή κοινωνικού αγαθού όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε πολιτισμένο κράτος.

Εμείς οι εργαζόμενοι, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας που έχουμε πληγεί ανεπανόρθωτα, από όλους τους μνημονιακούς νόμους τόσο ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, διατρανώνουμε την αντίθεση μας, στην πολιτική διάλυσης, αποδόμησης και ξεπουλήματος σε τιμή ευκαιρίας, των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους εξαγγέλλουμε στάση εργασίας την Δευτέρα, 3-6-2019 από ώρα 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας.

Οι διοικήσεις».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET