ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η γενιά των σημερινών 20χρονων ενδιαφέρεται περισσότερο από τις προηγούμενες για …τρίο!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του New Brunswick, οι millennials (οι γεννημένοι μεταξύ του 1980 και του 2000) είναι πιο δεκτικοί στο τρίο από τις προηγούμενες γενιές. Να’τα μας! Συγκεκριμένα το συμπέρασμα προέκυψε από 300 Καναδούς προπτυχιακούς φοιτητές με παρέμβαση των ψυχολόγων Dr. Ashley Thompson και Dr. E Sandra Byers. Οι εθελοντές κλήθηκαν […]

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2017

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του New Brunswick, οι millennials (οι γεννημένοι μεταξύ του 1980 και του 2000) είναι πιο δεκτικοί στο τρίο από τις προηγούμενες γενιές. Να’τα μας!

Συγκεκριμένα το συμπέρασμα προέκυψε από 300 Καναδούς προπτυχιακούς φοιτητές με παρέμβαση των ψυχολόγων Dr. Ashley Thompson και Dr. E Sandra Byers. Οι εθελοντές κλήθηκαν να απαντήσουν στο αν είχαν συμμετάσχει σε τρίο ή αν θα ήθελαν στο μέλλον να το δοκιμάσουν, όπως επίσης αν προτιμούν ένα τρίο με δύο άτομα του ίδιου φύλου ή αντίθετο.

Έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στο πορνό από ποτέ, έτσι βλέπουμε περισσότερες σεξουαλικές πράξεις και συμπεριφορές, που αυξάνουν το ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι το ίδιο συμβαίνει και με το τρίο“, δήλωσε η Thompson.

Χωρίς καμία έκπληξη οι άντρες φοιτητές υποστήριξαν ότι είναι η μεγαλύτερη τους επιτυθυμία η συμμετοχή σε τρίο, σε αντίθεση με τις γυναίκες, ενώ μάλιστα το προτιμούν με δύο γυναίκες παρά με έναν άντρα και μία γυναίκα.

Υπάρχουν σενάρια ή μηνύματα στα μέσα ενημέρωσης και στην κοινωνία γενικότερα ότι είναι ωραίο ή σέξι για δύο γυναίκες να συνευρεθούν, αλλά αυτό δεν ισχύει για δύο άντρες“, εξηγεί η Thompson.

Μάλιστα οι νέοι προτιμούν να το δοκιμάσουν με άτομα που τους είναι οικεία, ειδικά οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο σεξουαλικής επίθεσης ή εκβιασμού. Αυτό υποστήριξε και η ψυχολόγος της έρευνας που σημείωσε ότι οι γυναίκες βιώνουν πιο αρνητικές επιπτώσεις από τους άντρες, ενώ όσον αφορά τους άντρες θα το ήθελαν με τη σύντροφό τους μαζί. Οι γυναίκες πάλι δεν θέλουν σε αυτή τη συνεύρεση να βρίσκεται ο σύντροφός τους.

Αυτή η άνοδος του ομαδικού σεξ προκύπτει από την ανάγκη για κοινωνική αποδοχή αλλά και γιατί οι συμμετέχοντες νιώθουν ανοιχτόμυαλοι και σεξουαλικά ανανεωμένοι.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET