ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Mila Kunis και Ashton Kutcher δωρίζουν 3 εκατομμύρια δολάρια στους Ουκρανούς πρόσφυγες!

Ταυτόχρονα, ζητούν τη στήριξη του κόσμου μέσα από την GoFundMe σελίδα τους.

Neopolis Team

4 Μαρτίου, 2022

H Mila Kunis είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη γενέτειρά της, την Ουκρανία. Η οικογένειά της μετακόμισε στην Αμερική το 1991, όταν η ίδια ήταν 8 χρονών. Έχει ζήσει δηλαδή ένα κομμάτι της ζωής της στη χώρα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πόλεμο, και δε θα μπορούσε να μείνει απαθής απέναντι στα όσα συμβαίνουν.

Μαζί με τον σύζυγό της, Ashton Kutcher, ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram όπου μιλούν για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και καλούν τον κόσμο να στηρίξει τους Ουκρανούς μέσα από τη σελίδα τους GoFundMe. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 30 εκατ. δολάρια και να τα προσφέρουν στις οργανώσεις Flexport.org και Airbnb.org, με τους ίδιους να έχουν κάνει την αρχή με τη δωρεά 3 εκατ. δολαρίων.

Η Mila Kunis ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας:

Γεννήθηκα στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας το 1983. Ήρθα στην Αμερική το 1991. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα. Περήφανη Αμερικανίδα. Αγαπώ όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου. Αλλά σήμερα, δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή.

Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Ουκρανία είναι καταστροφικά. Δεν υπάρχει μέρος σε αυτό τον κόσμο γι’ αυτού του είδους την άδικη επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

https://www.instagram.com/p/CaqQZ-clv8u/

Στη συνέχεια παρουσιάζουν τον έρανο που έχουν στήσει προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τις δύο οργανώσεις, που όπως σημειώνεται στη λεζάντα «παρέχουν άμεση βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται περισσότερο». Συγκεκριμένα, «Το Flexport.org οργανώνει αποστολές προμηθειών βοήθειας σε χώρους προσφύγων στην Πολωνία, την Ρουμανία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και τη Μολδαβία. Το Airbnb.org παρέχει δωρεάν, βραχυπρόθεσμη στέγαση σε πρόσφυγες που φεύγουν από την Ουκρανία.» 

Όπως είπαμε, οι ίδιοι έχουν δώσει 3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από το απόγευμα της Πέμπτης, στο GoFundMe έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2,6 εκατ..

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET