OUR20s

Αν κάνει αυτά τα μικρά πράγματα πάνω στο σεξ, να ξέρεις σε αγαπάει πραγματικά!

Στις λεπτομέρειες κρύβεται η διαφορά!

Mademoisex

24 Ιανουαρίου, 2021

Cover

Όπως ξέρετε, υπάρχουν διάφορα είδη σεξ σε αυτόν τον κόσμο. Το περιστασιακό, το φιλικό (ή όπως μεταφράζεται το friends with benefits τέλος πάντων), της μίας βραδιάς, το σχεσιακό και όποιο άλλο σας έρχεται στο μυαλό το προσθέτετε. Όλα αυτά συνδέονται μέσω της απόλαυσης, ενώ διαχωρίζονται κυρίως από το συναίσθημα που κυριαρχεί.

Γενικότερα, το σεξ μπορεί να βγάλει πολλά πράγματα από μέσα σου, τα οποία δεν είναι ποτέ δεδομένα, ούτε καν στην περίπτωση του σχεσιακού. Μπορεί να είναι έρωτας, μπορεί να είναι ένστικτο ή το καλύτερο όλων, αγάπη. Η τελευταία περίπτωση βέβαια, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας κι απόλυτης οικειότητας ανάμεσα στο ζευγάρι και όταν έρχεται, τότε καταλαβαίνεις την πραγματική ουσία της επαφής.

Πώς θα καταλάβεις όμως ότι το σεξ που κάνετε, το κάνουν μόνο ζευγάρια που αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλο;

#1 Σε κοιτάζει συνέχεια στα μάτια

Η οπτική επαφή είναι από μόνη της απίστευτα σέξι. Πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του σεξ, που ένα βαθύ βλέμμα είναι αρκετό για να πάει την ένταση μεταξύ σας σε άλλο επίπεδο. Αν λοιπόν το ταίρι σου σε κοιτάζει μέσα στα μάτια την ώρα που έχετε πάρει φωτιά, τότε δε χωράει αμφιβολία ότι μόνο εσένα έχει στο μυαλό του, εσένα θέλει και κανέναν/καμία άλλο/η. Στα μάτια του/της διακρίνεται η έλξη, το πάθος, ο πόθος, ο θαυμασμός, η ευχαρίστηση, μα κυρίως η απόλυτη σύνδεση μεταξύ σας.

#2 Λέει το όνομά σου

Καλά και τα «μωρό μου», «αρκουδάκι μου», «κα@λα μου» και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά σαν τ’ όνομά σου που βγαίνει από το στόμα του/της εκείνη την ώρα, δεν έχει! Κάθε φορά που ακούς το όνομά σου ερεθίζεσαι ακόμα περισσότερο, ειδικά όταν το ξεστομίζει τη στιγμή της ολοκλήρωσης… Η προσοχή του/της είναι όλη επάνω σου, θέλει να ξέρεις ότι μόνο εσύ τον/την κάνεις να νιώθει έτσι και με αυτόν τον τρόπο το καταλαβαίνεις ξεκάθαρα.

#3 Σε φιλάει παθιασμένα

Τα παθιασμένα φιλιά μαρτυρούν πολλά. Για την ακρίβεια, είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις στον άλλον/η όσα θέλεις με μια κίνηση. Εάν το ταίρι σου βιάζεται να περάσει στο κυρίως πιάτο ή το μόνο που το νοιάζει είναι να τελειώσει προσπερνώντας το κομμάτι των φιλιών, όταν μάλιστα είναι ένα από τα βασικότερα προκαταρκτικά, δεν το λες και πολύ καλό σημάδι. Αν όμως παίρνει το χρόνο του για να απολαύσει τα φιλιά σας και να σου δώσει να καταλάβεις πόσο σε αγαπάει, δε χωράνε αμφιβολίες για τα συναισθήματά του.

#4 Δε βιάζεται καθόλου να… ξεμπερδεύει

Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι θέλει να σε νιώσει στο φουλ και να χορτάσει το σεξ μαζί σου, όχι απλώς να σε ξεπετάξει. Με άλλα λόγια, έχει ανάγκη να νιώσει στο 100% κάθε δευτερόλεπτο της συνάντησής σας και να διασφαλίσει ότι θα περάσετε καλά, θα νιώσετε όμορφα και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά μέσα από αυτήν. Σίγουρα δεν υπάρχει πάντα άπλετος χρόνος στην καθημερινότητά σας για τέτοιο σεξ, αλλά αν πραγματικά το θέλετε, τότε τα καταφέρνετε.

#5 Σε ρωτάει αν σου αρέσουν αυτά που σου κάνει

Αρχικά, ενδιαφέρεται και μην το θεωρείς καθόλου δεδομένο αυτό. Οι περισσότεροι που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι τέρμα παρτάκηδες, εγωιστές και βάζουν τη δική τους ευχαρίστηση πάνω από του παρτενέρ τους. Αυτό βέβαια δε συμβαίνει ούτε για πλάκα ανάμεσα στα ζευγάρια που αγαπιούνται. Η ανιδιοτέλεια είναι στα καλύτερά της και ό,τι δίνει ο ένας στο σεξ, το ίδιο και περισσότερο εκλαμβάνει από τον/την σύντροφό του. Όχι απλά σου δίνει λοιπόν, αλλά ενδιαφέρεται απίστευτα για το αν σου αρέσουν όλα αυτά που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει μέχρι το τέλος.

#6 Σε αγκαλιάζει αμέσως μετά το σεξ

Ναι καλά. Ούτε αυτό να το θεωρείς δεδομένο. Καλέ ξέρεις πόσοι και πόσες σηκώνονται να πάνε στο μπάνιο, να ντυθούν ή να βάλουν πλυντήριο αμέσως μετά; Ουυυ, πολύς κόσμος. Η αγκαλιά είναι ό,τι καλύτερο αμέσως μετά το σεξ. Φεύγει η ένταση, κάνουν στην άκρη τα ζωώδη ένστικτα και βγαίνει στην επιφάνεια το cuteness της υπόθεσης. Όταν αγαπάς τον άλλο, την αποζητάς την αγκαλιά μετά την πράξη. Όσο τέλειο κι αν ήταν το σεξ που προηγήθηκε, θέλεις να ρουφήξεις κάθε στιγμή μαζί του/της κι αυτή η οικειότητα που υπάρχει ανάμεσα στα κορμιά σας να μην τελειώσει ποτέ.

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET