ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι αποκαλύπτει το μήκος των δαχτύλων για την προσωπικότητά σου;

Ποιος θα το πίστευε ότι μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την προσωπικότητα των ανθρώπων ανάλογα με το μήκος των δαχτύλων τους. Κι όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες που πιστεύουν ότι όλα συνδέονται σε τούτο τον κόσμο οι άνθρωποι χωρίζονται σε τρεις διαφορετικούς τύπους (A, B, C) ανάλογα με τα δάχτυλα των χεριών τους. Αρχικά δες […]

Νότης Κουτσούκος

8 Ιανουαρίου, 2016

Ποιος θα το πίστευε ότι μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την προσωπικότητα των ανθρώπων ανάλογα με το μήκος των δαχτύλων τους. Κι όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες που πιστεύουν ότι όλα συνδέονται σε τούτο τον κόσμο οι άνθρωποι χωρίζονται σε τρεις διαφορετικούς τύπους (A, B, C) ανάλογα με τα δάχτυλα των χεριών τους.

Αρχικά δες τη φωτογραφία εξωφύλλου και μάθε σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ. Έπειτα, μάθε κάποια πράγματα για την προσωπικότητά σου διαβάζοντας τα παρακάτω. Συμφωνείς;

Α. Οι γοητευτικοί και ρεαλιστές

Αν ο παράμεσος του χεριού σου είναι μακρύτερος από το δείκτη τότε ανήκεις στην κατηγορία των ιδιαίτερα γοητευτικών τύπων που πολλές φορές προκαλούν ακαταμάχητα συναισθήματα στους γύρω τους. Ταυτόχρονα είσαι κι ανυπόφορα ρεαλιστής πιστεύοντας μονάχα εκείνα τα πράγματα που μπορείς να αγγίξεις, να δεις κι εν τέλει οι αποδείξεις δεν επιτρέπουν καμία αμφιβολία από μέρους σου. Ως επι τω πλείστον, άνθρωποι με αυτού του τύπου τα δάχτυλα ασχολούνται με τις θετικές επιστήμες, τη μηχανολογία και την πληροφορική ενώ λατρεύουν την επίλυση γρίφων που απαιτούν τη χρησιμοποίηση της λογικής σκέψης και μονάχα αυτής. Τέλος, είθισται να καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, ιδρύοντας πολλές φορές τη δική τους εταιρεία.

Β. Οι σίγουροι για την επιτυχία τους

Αν κοιτάζοντας τα δάχτυλά σου αντιλήφθηκες την «επικράτηση» του δείκτη τότε είσαι σίγουρα ένας άνθρωπος με μπόλικη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις πράξεις και τις αποφάσεις σου. Τα χαρακτηριστικά αυτά φαίνονται ακόμη κι από τον τρόπο που μιλάς κι εκφράζεσαι και παρόλο που πολλοί θα σε μπερδέψουν με τον «Τύπο Α» εσύ είσαι σε θέση να διακρίνεις τις εμφανείς σας διαφορές. Ενδέχεται να χρησιμοποιείς κι εσύ συχνά τη λογική κι αυστηρή σου σκέψη, αρκετές φορές όμως καταφεύγεις στο ρίσκο εμπιστευόμενος τη σιγανή φωνούλα που σου ψιθυρίζει στο αυτί να κάνεις το …παράλογο. Όποια κι αν είναι η απόφασή σου στο τέλος της ημέρας, είσαι βέβαιος πως θα πετύχεις τον στόχο και την υποστηρίζεις μέχρι τέλους. Επαγγελματικά προτιμάς να έχεις αφεντικό ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα ανταπεξέλθεις πλήρως στις απαιτήσεις του και θα γίνεις ο καλύτερος υπάλληλος.

Γ. Οι συναισθηματικοί

Να και τα ελεύθερα πνεύματα της παρέας. Μπορεί ο δείκτης κι ο παράμεσος να έρχονται ισόπαλοι, δε γίνεται το ίδιο όμως και στην αναμέτρηση μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος. Εδώ ο νικητής είναι ξεκάθαρος και μαζί του θα πορευτείς κατά τη διάρκεια όλης σου της ζωής. Είσαι αρκετά ευαίσθητος, έτοιμος να παρατήσεις τα πάντα για χάρη του πάθους, του ρομαντισμού και της αγάπης. Οι περισσότεροι εκ των φιλοσόφων της ανθρωπότητας ανήκαν στον «Τύπο C» όντας άνθρωποι που η φαντασία τους είναι σε θέση να ταξιδέψει πολύ πιο μακριά από τα όρια της λογικής και του κανονικού. Στις σχέσεις σου είσαι πιστός, δένεσαι με τον/τη σύντροφό σου και θα πολεμήσεις μέχρι τέλους για την επιτυχία τους. Κάπως έτσι λειτουργείς και στις φιλίες σου. Στα επαγγελματικά σου βέβαια, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις δυσκολίες. Μπορείς τις ημέρες που έχεις έμπνευση και καλή ψυχολογία να είσαι ο καλύτερος όλων, όταν έχεις τις μαύρες σου όμως δε συμβαίνει το ίδιο. Ενθουσιάζεσαι και μελαγχολείς εύκολα και οι επιστήμες που σου ταιριάζουν είναι αυτές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Εσύ ποιος είσαι τελικά;

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET