fbpx

Μεθυσμένος τύπος κλειδώνεται έξω, σπάει το παράθυρο για να μην κρυώσει το φαΐ του!


Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το φαγητό είναι κάτι τουλάχιστον ιερό, έτσι κι ο 25χρονος φίλος μας Reece έκανε κυριολεκτικά ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην κρυώσει το βραδινό του και εν μέρει δεν τον αδικούμε. Από την άλλη όμως, υπήρχαν κι άλλα μονοπάτια να ακολουθήσει γι’ αυτόν το σκοπό, λιγότερο κοπιαστικά και πολύ οικονομικότερα.

Έλα όμως που δε σου έρχονται στο μυαλό όταν έχεις γίνει πίτα από το ποτό μια Κυριακή βράδυ και συγκεκριμένα έχουν προηγηθεί 20 ποτήρια μπύρας και μερικά σφηνάκια Jager. Βασικά, το ότι μιλάμε για έναν επιζώντα αυτής της κατάστασης είναι από μόνο του πολύ. Τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πάρει άλλη τροπή, αλλά ευτυχώς η μόνη ζημιά που έμεινε από το βράδυ εκείνο είναι το σπασμένο τζάμι του δωματίου του, το οποίο θυσιάστηκε στην προσπάθεια του Reece να σώσει το κεμπάπ του. #notallheroeswearcapes

Εδώ που τα λέμε, ίσως κι εμείς να κάναμε το ίδιο για το αγαπημένο μας πιτόγυρο, στην ανυπομονησία μας να το απολαύσουμε. Φανταζόμαστε, δε, τον πανικό που αισθάνθηκε, όταν ψαχουλεύοντας τις τσέπες του συνειδητοποίησε ότι δεν έχει κλειδιά πάνω του, ο πατέρας του ο οποίος τα έπινε προηγουμένως μαζί του είχε πάει να διανυκτερεύσει στη σχέση του και ο ίδιος είχε κλειστεί έξω από το σπίτι του, μαζί με μια σακούλα φαγητό.

Αρχικά, ο 25χρονος από το Ληντς της Αγγλίας ξάπλωσε το κορμάκι του στο μπαρ της αυλής, αλλά λογικά ο ύπνος δε βόλευε και τόσο εκεί, ενώ ταυτόχρονα η σκέψη ότι όλη αυτήν την ώρα το κεμπάπ κρύωνε ολοένα και περισσότερο, τον στοίχειωνε. Τοποθέτησε έτσι μια σκάλα στον τοίχο, έπιασε στο ένα χέρι το σφυρί, στο άλλο την πολύτιμη σακούλα, κοπάνησε το τζάμι ίσα με 5 φορές και το πρόβλημά του λύθηκε. Δεν τη λες όμως και βέλτιστη λύση.

Με τη ζημιά να κοστίζει £300, κάτι μας λέει ότι ο κλειδαράς θα του έβγαινε πολύ φθηνότερος, ενώ ακόμη και σε περίπτωση που ανακάλυπτε ότι η μερίδα του ήταν για πέταμα, με τα ίδια λεφτά αγόραζε άλλες 100. Που σημαίνει, δεν το άξιζε τέτοιο έξοδο μια μερίδα κεμπάπ… 

Ο Reece βέβαια έχει άλλη άποψη, θεωρώντας πως άξιζε τον κόπο, ενώ της νύχτας τα καμώματά του τα ανακάλυψε όταν ξύπνησε έχοντας μερικές αποσπασματικές αναμνήσεις και έτσι στράφηκε στην εξωτερική κάμερα του σπιτιού του που τα «ξέρασε» όλα.

Επίσης πρόσθεσε:

Ήμουν πολύ μεθυσμένος, θυμάμαι να μπαίνω μέσα, αλλά όχι πώς. Κοίταξα έξω το πρωί και είδα τη σκάλα και το σπασμένο τζάμι και σκέφτηκα «να πώς μπήκα λοιπόν», οπότε και τσέκαρα το στιγμιότυπο από τις κάμερες.

Γέλασε αρκετά όπως παραδέχεται, ενώ ένιωσε πολύ περήφανος για τον εαυτό του, που σε τέτοιο μαύρο χάλι τέτοια κατάσταση κατάφερε να φέρει εις πέρας μια τέτοια αποστολή.

Όσο για το… πρόβλημα αλκοολισμού που σίγουρα έχει αλλά δεν το ξέρει, σημείωσε ότι συνήθως πίνει 10-15 ποτήρια μπύρας στις εξόδους του, αλλά αυτή ήταν ειδική περίσταση και συγκεκριμένα η πρώτη έξοδος με την παρέα μετά το lockdown, οπότε και παρασύρθηκε.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET