ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Μεθυσμένη οδηγός προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν έχει πιει χορεύοντας… μπαλέτο!

Δεν έπεισε κανέναν.

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2022

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: όταν πίνουμε δεν οδηγάμε. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα που δείχνουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο κανόνας, και ναι, αναφερόμαστε σε ατυχήματα λόγω μέθης.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και το ατύχημα της παρακάτω γυναίκας, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραυματίες, αλλά σίγουρα ένα τρακαρισμένο αμάξι και τα τραβολογήματα στο αστυνομικό τμήμα δεν είναι ο ιδανικός απολογισμός μιας βραδιάς.

Η αστυνομία της Φλόριντα λοιπόν που βρέθηκε στο σημείο, ζήτησε από την οδηγό να περάσει από κάποιες δοκιμασίες προκειμένου να αποδειχθεί η νηφαλιότητά της. Για να γίνει αυτό, προϋποθέτει να ισχύει όντως η νηφαλιότητα, which was not the case.

Κάπως έτσι, στo τεστ όπου έπρεπε να περπατήσει ευθεία σε μια γραμμή, η 38χρονη γυναίκα δεν τα κατάφερνε και προσπάθησε να τα μπαλώσει με χορευτικές κινήσεις (κλασικό κλείσιμο έξαλλης βραδιάς). Οι οποίες κινήσεις μας θυμίζουν περισσότερο μπαλέτο, αλλά διαβάζουμε ότι πρόκειται για ιρλανδική φολκ. Μάλιστα, σημειώνεται πως η γυναίκα προχώρησε σε αυτό το χορευτικό σόου επειδή θεώρησε πολύ αυστηρό το ύφος των αστυνομικών, θυμίζοντάς της τ@ δασκάλ@ χορού της.

Εμείς πάντως βλέπουμε μερικούς αστυνομικούς που στέκονται με υπομονή και δίνουν χώρο στην οδηγό να ζήσει το main character moment της. 

Κι ενώ τα πράγματα ήταν ήδη σκούρα για την 38χρονη που δεν κατάφερνε να κρατήσει ισορροπία σε μια ευθεία, έγιναν ακόμα χειρότερα όταν αρνήθηκε να φυσήξει στη συσκευή του αλκοτέστ. Όσο κι αν επέμενε για την «αθωότητά» της, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν (ούτε εμάς, συγγνώμη), και λίγο αργότερα συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εκτός των άλλων, οι αστυνομικοί συμπληρώνουν πως τα μάτια της ήταν κόκκινα και γυάλιζαν όσο προσπαθούσε να περπατήσει στην ευθεία γραμμή, και γενικά δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποσοστό αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα της. Λογικά το χορευτικό σόου παραήταν καλό για να το κόψουν στη μέση, οπότε έκαναν λίγη υπομονή για τη σύλληψη. Και πάλι ωστόσο, μη σας μπαίνουν ιδέες!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET