ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

Το μεταπτυχιακό του ΕΛΜΕΠΑ που κατατάσσεται στα πιο περιζήτητα της Κρήτης!

Είναι πολλά υποσχόμενο απ' ό,τι φαίνεται.

Neopolis Team

22 Σεπτεμβρίου, 2021

Η επιλογή του μεταπτυχιακού αποτελεί μια αρκετά ζόρικη διαδικασία, καθώς οι κατευθύνσεις που μπορείς να τσεκάρεις είναι πάρα πολλές και άρα πρέπει να θέσεις πιο στοχευμένα κριτήρια. Ένα από αυτά σίγουρα είναι ποιος τομέας έχει παραπάνω ζήτηση και τι θα σε ωφελήσει περισσότερο στη μετέπειτα επαγγελματική πορεία σου.

Πολλοί φοιτητές φαίνεται να βρήκαν την απάντηση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με θέμα «Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, καθιστώντας το έτσι ως ένα από τα πιο περιζήτητα μεταπτυχιακά στην Κρήτη

Αυτό αποτελεί το μοναδικό ΠΜΣ του Νομού Λασιθίου και ένα από τα ελάχιστα δωρεάν στην Ελλάδα στο πιο σύγχρονο αντικείμενο της Διοίκησης, τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Η υποβολή αιτήσεων έληξε πριν λίγες ημέρες (Δευτέρα 20/09) και ο αριθμός του ξεπέρασε τις 90 για την κάλυψη 20 θέσεων. Κι αυτό όταν συνήθως ο αριθμός δεν ξεπερνά τις 60!

Αντικείμενο και στόχοι του εν λόγω Προγράμματος

Το συγκεκριμένο ΠΜΣ έχει ως αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στα γνωστικά αντικείμενα της Επιστήμης Δεδομένων, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, και στόχο την ειδίκευση σε μεθόδους και τεχνικές ολοκληρωμένης διεπιστημονικής προσέγγισης & έρευνας και τη δημιουργία ανθρώπινου δυναμικού με υψηλή θεωρητική κατάρτιση & τεχνογνωσία, ικανού να καλύψει τις ανάγκες που απορρέουν από τη ραγδαία αναπτυσσόμενη επιστημονική εξέλιξη, να στελεχώνει ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις & οργανισμούς, αλλά και να αποτελεί τον πυρήνα επιμόρφωσης – κατάρτισης του κοινωνικού συνόλου.

Η χρονική διάρκεια σπουδών ορίζεται σε πλήρη φοίτηση τριών εξαμήνων και η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνεται δια ζώσης. Για την απόκτηση του Διπλώματος απαιτούνται συνολικά 90 πιστωτικές μονάδες (ECTS) από τις οποίες οι 60 αφορούν τα μαθήματα των δύο εξαμήνων και οι 30 αφορούν τη διπλωματική εργασία. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET